Фіналістка Woman of the Universe Дарія Кравець поділилася секретами краси

Дарія Кравець
Дарія Кравець представила Україну на міжнародному конкурсі краси Woman of the Universe. Дівчина стала однією з п’яти фіналісток, посівши третє місце.

Окрім яскравої непересічної зовнішності та блиску в очах, ця тендітна дівчина має широке коло інтересів — вона займається підприємництвом, дизайном інтер’єрів і працює з нерухомістю. Ми познайомилися з Дарією Кравець й дізналися про її участь у конкурсі Woman of the Universe, секрет подолання сором’язливості, а також найдієвіший рецепт збереження краси та здоров’я.

Дарія Кравець на конкурсі Woman of the Universe

— Цьогоріч ви підкорили всесвітній конкурс краси Woman of the Universe, увійшовши в топ-5. Розкажіть детальніше, чому для вас було важливо взяти в ньому участь?

Насамперед участь у міжнародному конкурсі краси для мене — це можливість представити Україну, познайомити конкурсанток і членів журі з нашою культурою й традиціями, розповісти про те, що відбувається в нашій країні після повномасштабного вторгнення РФ. Також я дуже вдячна за можливість отримати новий досвід, здобути багато друзів та цікавих знайомств. Я привезла всім у подарунок українські цукерки та розповіла, яка наша країна чудова, навіть незважаючи на нелегкий час. І, звісно,  для мене було дуже важливо привезти хоч маленьку, але перемогу, яку я присвячую своїй країні.

— Одним із факторів ефектного виходу на конкурсі краси є ідеальна сукня. Яким було ваше вбрання на Woman of the Universe? Як ви його обирали?

Перший вихід на конкурсі був у національному костюмі. На мені була дуже красива сукня-вишиванка від відомого українського дизайнера Оксани Полонець. Другий вихід дівчата прикрасили вечірніми сукнями. Я вирішила не зраджувати українським брендам — на мені була сукня від українського дизайнера Олі Мак.

Вбрання, звичайно, дуже важливе, але багато що залежить від подачі себе, блиску в очах та жіночності.

Дарія Кравець на конкурсі Woman of the Universe

— Участь у конкурсах краси — це завжди виклик для жінок і подолання певних внутрішніх та зовнішніх бар’єрів. Розкажіть, чи мали ви коли-небудь невпевненість у собі і як її подолали?

Як і більшість дівчат у підлітковому віці, я була сором’язлива, але завдяки набутій впевненості мені вдалося це змінити. Наприклад, в 16 років я вже працювала і заробляла перші гроші, це надало мені впевненості у собі. Я працювала промоутером і рекламувала продукцію різних брендів. Спочатку замовник не хотів мене брати в компанію, оскільки через мій юний вік він не бачив у мені серйозного підходу до роботи. Однак завдяки моїй наполегливості мене все ж таки взяли на роботу, а побачивши підсумки кількості проданої продукції, замовник зрозумів, що це було не марно, оскільки я зробила найбільшу кількість продажів.

— Опишіть ваш звичайний день. Без чого він неможливий?

Я справжній кавоман і не уявляю свій день без чашечки капучино. Мій день проходить, як і в більшості людей, що починають роботу о 9 ранку. Окрім роботи, намагаюся знайти час на освітні заняття. Наприклад, зараз я проходжу курси з 3ds Max. Також займаюся в тренажерному залі й ходжу на заняття зі східних танців.

— Тіло та обличчя — це те, що залишиться з нами до кінця життя. Які ваші особисті секрети краси і здоров'я? І які поради можете дати жінкам, виходячи з власного досвіду?

Я б порадила  заняття спортом і відвідуванням турецького хамаму. Завдяки цим ритуалам моє тіло та емоційний стан наповнюються енергією.

Дарія Кравець на конкурсі Woman of the Universe

— Як ви ставитесь до експериментів із зовнішністю? Чи доводилося вам кардинально змінювати свій образ?

Як і більшість дівчат, у підлітковому віці я часто експериментувала із зачісками, кольором волосся та стилем одягу. З плином часу мій образ змінювався на краще. Тож я не проти експериментів та метаморфоз. Шукайте свою індивідуальність!

— За що ви найбільше вдячні долі?

Вдячна долі за те, що я українка, але все ж таки я більше вірю у власні сили і не покладаюся лише на долю.

— Що вас надихає та наповнює енергією в ці непрості для України дні?

Так, погоджусь, Україна дійсно переживає зараз непрості часи. Я слідкую за новинами, мене надихають ЗСУ, які захищають нашу країну, не полишають надії на нашу свободу і незалежність. I так само мене мотивують iншi країни,  що не залишили нас на самотi i допомагають нам. Ми прекрасно розумiємо, що без їхньої допомоги нам було б складно боронити свої землi.

Дарія Кравець на конкурсі Woman of the Universe

Фото: пресслужба

Соня Плакидюк
Попередній матеріал

Соня Плакидюк порадила, як полюбити себе та побороти комплекси

догляд за волоссям та шкірою голови
Наступний матеріал

5 додаткових засобів для догляду за волоссям та шкірою голови

Новини партнерів