Віртуальна супермодель Shudu стала амбасадором Anex

Shudu
Anex став першим дитячим брендом, з яким працює віртуальна інфлюенсерка Shudu.

Міжнародний бренд дитячих колясок Anex став першим серед дитячих брендів, про кого розповіла віртуальна модель Shudu. У соцмережах інфлюенсерки з’явилася коляска Anex, чий дизайн розробили у колаборації з брендом Smiley® — творцями оригінального смайлика.

Shudu — перша віртуальна модель, що з’являється у світових глянцях та має багатотисячну аудиторію у соцмережах. Цифрова жінка розповідає про діджитал, стиль та екологію. А тепер вперше представляє дитячий бренд та показує якісний продукт для малюків.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Anex Strollers (@anex_baby)

Коляска Anex Air-Z Doodle — яскрава колаборація на честь 50-річчя Smiley®, які своїми дизайнами закликають — знайдіть час на посмішку! Бренд вирішив відсвяткувати черговий день народження створенням найрізноманітніших продуктів у своїй особливій стилістиці і залучитися підтримкою провідних брендів, серед яких є й Anex.

“Ознайомившись із дивовижними стилями SmileyWorld®, ми закохалися у роботи кріейтора графіті Андре Сараїви. Унікальні кольори та значки SmileyWorld® надихнули створити позитивний месидж батькам по всьому світу та втілити його у новому захоплюючому візку — Air-Z Doodle”, — розповідають Anex.

Дитячий бренд переконаний — робити хороші коляски замало, слід ще робити батьківство крутим. Anex створюють функціональні та надійні коляски, які не тільки полегшують кожну прогулянку для батьків, а ще й перетворюють її на приємну пригоду для малюка.

Веселі малюнки на колясці Anex Air-Z Doodle в поєднанні з практичним дизайном зроблять будь-яку прогулянку яскравішою. Адже саме такими мають бути перші мандрівки малюка.

Читайте також

Закохана по вуха: Біллі Айліш розсекретила свого нового бойфренда

Закохана по вуха: Біллі Айліш розсекретила свого нового бойфренда

Лану Дель Рей пограбували у Лос-Анджелесі: співачка звернулася до фанатів

Лану Дель Рей пограбували у Лос-Анджелесі: співачка звернулася до фанатів

Marie Claire Ukraine
Попередній матеріал

Життя переможе: перший після початку повномасштабної війни друкований номер Marie Claire Ukraine

Тіна Кароль
Наступний матеріал

Тіна Кароль розповіла, чим харчується, щоб бути худою і зберегти молодість

Новини партнерів