Одеська парфумерка створила аромат на підтримку дітей, які постраждали від війни в Україні

Soul of Mine
Усі виручені від продажу лімітованої лінійки кошти будуть направлені до благодійного фонду «Дитина єдиної України».

Ольга Юрченко, українська парфумерка й засновниця одеського парфумерного бренду Soul of Mine, анонсувала реліз унікального аромату, який присвячений Україні та, головне, допоможе українським дітям, що постраждали від російської агресії в Україні.

  • Як народилася ідея?

Щойно розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну, Ольга вимушено поїхала з рідної Одеси заради безпеки своїх дітей. Український парфумерний бренд Soul of Mine, засновницею якого є Ольга, з’явився на полицях косметичних магазинів буквально за тиждень до початку війни, але швидко здобув популярність за кордоном, де і продовжує свій розвиток.

Опинившись у безпечному місці, дівчина вирішила спрямувати увесь свій біль та розпач на роботу, аби допомагати тим, хто цього найбільше потребує, – маленьким українцям, що стали жертвами цієї жахливої трагедії. Ще у 2014 році, на самому початку війни, Ольга заснувала благодійний фонд «Дитина єдиної України», який підтримував діточок із так званих ДНР і ЛНР. Вже тоді вона зрозуміла, що не може залишатися осторонь та має зробити свій внесок у боротьбу на гуманітарному фронті:

«Попри те, що наразі обставини складаються трагічно для всіх – і для людей, і для бізнесу, – мені пощастило, адже я виїхала і маю змогу працювати. Тож не знехтувала цією можливістю та створила проєкт, який розповідає про мою любу Україну парфумерною мовою й водночас дозволяє мені зібрати кошти для маленьких українців та україночок, які найбільше постраждали від цієї жахливої війни.

Завдяки підтримці друзів і партнерів, які залюбки підтримали мою амбіційну ідею створити благодійний аромат, я змогла швидко зібрати кошти та розпочати роботу. Довго думала, як назвати парфуми, які мають стати втіленням нашої України, усієї її безмежної краси, гостинності та душевності. І зупинилася на варіанті Soul of Ukraine, що, на мою думку, був найдоречнішим та найвичерпнішим. Ба більше, він співзвучний із назвою мого бренду Soul of Mine, «Душа моя» – саме так ми в Одесі називаємо найближчих і найрідніших людей», – розповідає Ольга Юрченко.

Ольга Юрченко

  • Чому аромат унікальний?

У світі парфумерії, як і в будь-якому іншому бізнесі, вартість продукту обумовлена якістю та цінністю його складових. Завдяки підтримці компанії  SYMRISE та спільній роботі з відомими світовими парфумерами (майже 14 найвідоміших митців парфумерії працювали над створенням парфумів «Душа України», зокрема Мауріс Русель, Анік Менардо, П`єр Гуерос, Алієнор Массенет, Давід Апель, Філіп Папарелла та інші) Ользі вдалося створити дійсно унікальний аромат, аналогів якому в світі не існує. Насамперед через те, що в його основі дуже дорога і витончена база: рідкісні види ірису, імбиру, мускусу і ванілі, цитрусові акорди, що наповнюють композицію яскравим характером, а також троянда і сандал, які створюють неповторний шлейф.

  • Дизайн флакона

Унікальний не лише сам аромат, але і його флакон – дерев’яна кришечка дуже приємна на дотик та має автентичний вигляд.  Малюнок, що є втіленням сучасної України, створила мисткиня із Одеси Леся Верба, яка віднедавна живе в Нью-Йорку. До речі, незабаром є висока вірогідність, що ця  робота перетвориться на масштабний мурал на одній із будівель США.

Soul of Mine

  • Де купити і яка вартість?

Парфуми можна буде придбати офлайн у бутиках друзів бренду в різних куточках світу (через логістичні складнощі сповіщатиме про їхню наявність у наших соцмережах, щойно вони з’являтимуться на поличках), а також онлайн в інстаграмі Soul of Mine.

Вартість флакона 100 мл – $200. Усі виручені від продажу кошти будуть направлені до благодійного фонду «Дитина єдиної України» та витрачені на забезпечення потреб дітей, які стали жертвами війни в Україні.

Читайте також

гречка
Попередній матеріал

Дефіцит гречки: дієтологиня розповіла, чим замінити український суперфуд

Марина Боржемська
Наступний матеріал

Марина Боржемська дала поради, як не набрати зайву вагу у стресовий період

Новини партнерів