Діловий стиль буває цікавим: Алла Мазур вразила шанувальників своїми новими образами

Алла Мазур
Ведуча приголомшила своїх шанувальників стильними образами в ефірних змінах.

Алла Мазур – одна з найвпливовіших жінок країни, журналістка та улюблена ведуча мільйонів українських телеглядачів – приємно дивує своїх шанувальників красивими вбраннями у програмі “ТСН.Тиждень”. Ведуча торік на свій ювілей приголомшила всіх і вийшла на роботу в новому сміливому образі – без перуки і з натуральним кольором волосся: на знак підтримки жінок, які борються з онкологією. Радикальні зміни у зовнішності потрібно підтримувати і відповідним стилем гардеробу – лінійкою оригінальних ділових костюмів.

Читайте також

Алла Мазур

В ефектних перевтіленнях Аллі допомогає відома українська дизайнерка Айна Гассе. На початку своєї співпраці вони обговорили деталі ефірних образів, подивилися ескізи модельєрки, визначилися з кількома ключовими елементами. Одним з них став – високий комір. Такий творчий тандем сподобався багатьом глядачам – про це свідчить велика кількість позитивних коментарів.

Напередодні 25-річчя ТСН Айна Гассе в ексклюзивному інтерв’ю розповіла про роботу з Аллою Мазур, з якими труднощами зіштовхнулися у створенні ефірного одягу.

“Складність у новизні та навіть унікальності нинішнього образу Алли. Увійти до кадру підсумкових новин із такою нетиповою для України зачіскою – я вважаю, це ризик. І мені як художниці-модельєрці важливо було зловити цю особливість характеру Алли і підкреслити її за допомогою одягу. Поєднати діловий стиль, екстремальну зачіску та жіночність”, – розповідає модельєрка.

Айна Гассе та Алла Мазур ретельно підбирають колірну гаму для нових образів. Перевагу надають блакитним та синім відтінкам – вони гарно поєднуються з сріблястим волоссям ведучої. Один з костюмів було створено з тканини теплого рожевого кольору, який доповнили чорними акцентними ґудзиками. Вдале поєднання контрастів для вечірніх ефірів новин.

Алла Мазур

Проте Айна Гассе зізнається, що іноді з ведучою ТСН виникають й розбіжності у смаках:

“У нас бувають дискусії, коли обговорюємо, який образ підійде для випусків новин, а який – ні. Я розумію специфіку програми Алли, де перемішані важкі та світлі теми, складніших навіть більше. Тому частіше зупиняємося на поєднанні світлих і темних тонів в одязі: як у нашій сіро-синій сукні. Але ось влітку Алла мене потішила, погодившись на досить незвичайне поєднання кольорів, дуже модне: бірюзової блузки і спідниці винного відтінку”, – ділиться дизайнерка.

Читайте також

Алла Мазур: «Коти — це наші антидепресанти»

Алла Мазур: «Коти — це наші антидепресанти»

Алла Мазур

Алла Мазур

Фото: прес-служба

EVALIZA
Попередній матеріал

Знайомтесь: український модний бренд EVALIZA, представлений на показах у США та Японії

Соня Плакидюк
Наступний матеріал

«Я пищала від захвату»: Соня Плакидюк — про святкову колекцію Andre Tan X Moi Sofism

Новини партнерів