Брат Маколея Калкіна Рорі з дівчиною прийшов на відкриття української галереї в Нью-Йорку

Рорі Калкін
Днями у Нью-Йорку, в арт-районі Сохо, відкрили першу українську галерею, де представлені твори видатних українських художників з Харкова, Одеси, Рівного, Донецька, Дніпра та Києва.

Деякі з цих художників перебувають на фронті чи опинилися без житла, і їхні твори допомагають підтримувати культурний фронт по всьому світі та продовжувати відзначати творчий потенціал України. 100% виручених коштів від продажу картин підуть на підтримку художників, на розвиток проєкту та на відбудування дитячої лікарні у Львові.

Серед гостей був актор, один із братів Калкіних ("Один Вдома"), Рорі, відомий своїми ролями в "Чорному дзеркалі", "Крику" та "Володарях хаосу", а також його дівчина - кінематографістка Кейтлін Арісменді, відома своїми колабораціями з Doja Cat, 30 Seconds to Mars та серіалом Succession.

Рорі Калкін і його дівчина

Також присутні були українська режисерка Марина Ер Горбач ("Клондайк"), режисерка Тетяна Ходаківська, акторка та партнерка ЮНІСЕФ Сія Ровінська, фіналістка "Холостяка" Олександра Мудра, Міс Всесвіт Україна Анна Заячківська, блогерка та учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" Надін Медведчук, супермодель Тарас Романов, селебріті-менеджерка Ольга Самофалова, Консул України в Нью-Йорку Наталія Мусієнко, культурна активістка Дар’я Коломієць, CEO Razom for Ukraine Дора Хомяк, українсько-американська художниця Ola Рондяк та інші.

Читайте також

Зірка Холостяка Саша Мудра розповіла, скільки коштує її квартира на Мангеттені і хто за неї платить

Зірка Холостяка Саша Мудра розповіла, скільки коштує її квартира на Мангеттені і хто за неї платить

Надін із «Холостяка-11» розповіла про роботу в Голлівуді і знайомство з Дженніфер Еністон

Надін із «Холостяка-11» розповіла про роботу в Голлівуді і знайомство з Дженніфер Еністон

На виставці у Нью-Йорку свої роботи особисто представили художниці Анна Москалець та Ніна Мурашкіна, які досліджують жіночність в контексті української ідентичності.

Фото: Dinara Khairova

Тато року-2023
Попередній матеріал

У Києві відбулася церемонія нагородження Всеукраїнської премії Тато року-2023. Хто переміг?

Євген Кот та Наталія Татарінцева
Наступний матеріал

Епічна історія з Хоакіном Феніксом: допрем’єрний показ фільму «Наполеон»

Новини партнерів