Холостячки Саша Мудра і Вікторія Варлей у Нью-Йорку відвідали прем’єру фільму «Клондайк»

Холостячки Саша Мудра і Вікторія Варлей у Нью-Йорку відвідали прем’єру фільму «Клондайк»
Ажіотаж навколо "Клондайку", створеного українською режисеркою Мариною Ер Горбач, різко піднявся після його нещодавної прем'єри в Нью-Йорку, що відбулася у престижному артхаусному кінотеатрі США – Angelika Film Center.

Олексій Голубов, Генеральний консул України в Нью-Йорку, представив фільм і підкреслив, що український кінематограф розвивається завдяки таким відважним режисерам, як Марина, котрі діляться важливими історіями зі світом. "'Клондайк' стоїть як фарос, який проливає світло на культуру, історію та боротьбу України", – зауважив Олексій.

Серед гостей прем'єри були акторка, ведуча та партнерка ЮНІСЕФ Сія Ровінська, фіналістка "Холостяк-12" Олександра Мудра, акторка та фіналістка 12 сезону шоу "Холостяк" Вікторія Варлей, Міс Всесвіт Україна Анна Заячківська, режисер фільму "Правило двох стін" Девід Гутник, селебріті-менеджерка Ольга Самофалова, супермодель Тарас Романов, продюсерка фільмів Поліна Бучак, Консул Наталія Мусіенко, Ярослава Сочка з Постійного Представництва України при Організації Об'єднаних Націй у Нью-Йорку та інші.

Девід Гутник і Марина Ер Горбач

Ольга Самофалова, Вікторія Варлей та Олександра Мудра

Сія Ровінська

Тарас Романов

Анна Заячківська

Ця антивоєнна драма вже вразила глядачів на численних визначних кінофестивалях. "Клондайк" був обраний офіційним представником України у категорії "Кращий фільм іноземною мовою" на 95-й церемонії вручення премії "Оскар". А світова прем'єра відбулася на кінофестивалі "Санденс", де фільм став першою українською ігровою стрічкою, потрапивши до конкурсної програми цього видатного фестивалю незалежного кіно у США, та отримавши нагороду за найкращу режисуру.

Після показу фільму відбулася виразна дискусія з режисеркою Мариною Ер Горбач, яку модерувала американсько-українська актриса Оксана Лада, відома завдяки ролі в популярному серіалі HBO "Клан Сопрано".

Оксана Лада і Марина Ер Горбач

Важливо зазначити, що компанія Samuel Goldwyn Films придбала права на українську антивоєнну драму "Клондайк" для дистрибуції в США. Це четверта повнометражна стрічка режисерки Марини Ер Горбач. Фільм був створений у співпраці України та Туреччини. Його сюжет розповідає історію родини, що проживає на кордоні між Росією та Україною, і опиняється в епіцентрі катастрофи – збиття російськими військовими пасажирського літака МН17.

Показ "Клондайку" в Нью-Йорку пройшов за підтримки Razom for Ukraine. Покази фільму тривають у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі. Для тих, хто перебуває в Україні, фільм доступний на платформі Netflix.

Фото: Dinara Khairova

Читайте також

Британська суперзірка Том Оделл зустрівся з Enleo та отримав неймовірний подарунок з Маріуполя

Британська суперзірка Том Оделл зустрівся з Enleo та отримав неймовірний подарунок з Маріуполя

Відома художниця Соня Морозюк влаштувала арт-перформанс і розмалювала столичний ТРЦ Gulliver

Відома художниця Соня Морозюк влаштувала арт-перформанс і розмалювала столичний ТРЦ Gulliver

У Києві відбувся прем’єрний показ історії за мотивами реальних подій «Ґран Туризмо»
Попередній матеріал

У Києві відбувся прем’єрний показ історії за мотивами реальних подій – «Ґран Туризмо»

Тарас Цимбалюк
Наступний матеріал

Сяють! Тарас Цимбалюк з коханою сходили на прем’єру комедії для дорослих

Новини партнерів