Прем`єра «Мавка Шоу»: як це було

Мавка Шоу
«Мавка Шоу» вирушає у Всеукраїнський тур: прем`єра грандіозного хореографічного шоу, створеного за мотивами найкасовішого українського фільму, днями підкорила столичних дітлахів.

12 та 13 травня покази хореографічної вистави з успіхом відбулися в Жовтневому палаці в Києві, попереду — ще 19 міст: Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Івано-Франківськ, Ужгород, Львів, Чернівці, Одеса, Житомир, Чернігів, Суми, Полтава, Кременчук, Кропивницький, Черкаси, Дніпро, Запоріжжя, Рівне та Луцьк.

У Києві “Мавка. Шоу” зустріли справжнім аншлагом: сотній дітей разом із батьками поспішали першими побачити оригінальну музично-хореографічну історію, створену за мотивами улюбленого мультфільму “Мавка. Лісова пісня”, який і досі збирає повні зали в кінотеатрах не лише по всій Україні, а й в Європі та на інших континентах.

Створенням хореографічної вистави займається команда StageShow Company, яка входить до складу FILM.UA Group з 2019 року, та вже відома глядачу своїми проєктами 3D-шоу «Вартові Мрій», 5D-шоу «Winterra» та шоу «Кібер Санта».

Ще за годину до початку вистави в холі Жовтневого палацу утворився справжній натовп: гості прагнули зробити яскраві фото всередині яскравої фотозони, разом із впізнаваним героєм, який встиг так полюбитися дітлахам — лісовим Шумником Гуком, та придбати ліцензійні сувеніри.

На прем'єру завітали генеральна продюсерка анімаційного фільму Ірина Костюк та співзасновник FILM.UA Group Сергій Созановський, ведуча Катерина Осадча, актор Арам Арзуманян з родиною, Христина Решетник з дітьми, а також блогери Міла Заболотна, Яна Вінниченко, Оксана Парасоцька, Яна Догадайло та інші.

«Сходили сім`єю на “Мавка Шоу” — отримали велике задоволення від танців, а ще більше від акробатичних номерів, інколи навіть дух перехоплювало. Анаіт в захваті! Ми також», — залишив свій відгук Арам Арзуманян. 

Організатори поєднали на одній сцені танцювальні, акробатичні та інтерактивні номери, які підсилили візуальними ефектами й тим самим створили ефект повного занурення глядача у сюжет шоу. Після перегляду вистави глядачі ділилися своїми щирими відгуками в соціальних мережах:

  • «Це просто щось неймовірне. Маріанна кричала “Браво”. Рекомендуємо».
  • «Динамічно, гарне музичне аранжування, світове шоу, гра акторів! Лео в захваті».
  • «Мавка Шоу — фантастична хореографічна вистава за мотивами українського мультфільму. Хореографія підкріплюється розповіддю автора, тому навіть наймолодші глядачі розуміють глибокий сенс казки. У якийсь момент актори почали грати з глядачами і зал просто вибухнув від радощів. Це надзвичайно, видовищно і фантастично! Вітаємо з прем`єрою, пишаємося».

Організатори шоу передбачили, щоб маленькі глядачі казки побачили та впізнали на сцені своїх улюблених героїв фільму в нових образах. Серед них, окрім головних героїв – Мавки, Лукаша та Килини – і улюбленець малечі жабокиць Квусь та інші лісові мешканці. Також у шоу використали неймовірну музику, яка вже встигла полюбитися глядачам фільму, проте у хореографічній виставі «Мавка.Шоу» вона залунала по-новому.

«На щастя, ми отримали те, чого так щиро прагнули. Захоплення та непідробні емоції в очах глядачів. Діти раділи, захоплювалися та плакали, коли шоу закінчилося. Заради цих очей ми працюємо та створюємо шоу. Навіть незважаючи на війну та великі проблеми в індустрії, ми зробили проєкт, який зможуть побачити всі бажаючі зі всієї країни», — коментує Наталія Гончар, директорка компанії Stage Show, яка створила Мавка Шоу.

Розклад показів «Мавка.Шоу» у різних містах України та квитки можна знайти на сайті партнерів вистави — FCA.ua.

Читайте також

Колишній Холостяк Іраклі Макацарія вперше стане татом!

Колишній Холостяк Іраклі Макацарія вперше стане татом!

Топ-3 книги української прози від Ірми Вітовської

Топ-3 книги української прози від Ірми Вітовської

Джамала
Попередній матеріал

Вражаюче! Джамала виступила в Ліверпулі з BBC Philharmonic Orchestra

форсаж
Наступний матеріал

Зірки на прем’єрі фільму «Форсаж Х»: ROXOLANA, Женя Кот, Анатолій Анатоліч

Новини партнерів