Дар'я Трегубова, Римма Зюбіна, Тоня Матвієнко: зірки першими подивились фільм «Матриця: Воскресіння»

Дар'я Трегубова, Римма Зюбіна, Тоня Матвієнко: зірки першими подивились фільм «Матриця: Воскресіння»
Зірки українського шоу-бізнесу відвідали гучну кінопрем’єру.

На честь виходу в прокат фільму «Матриця: Воскресіння» — наступної частини улюбленої франшизи від режисерки-новаторки Лани Вачовскі — одразу в трьох кінотеатрах мережі «Сінема Сіті» в Києві, Одесі та Вінниці провели презентацію фільму.

Серед перших глядачів стрічки були: Павло Зібров, Римма Зюбіна, Тоня Матвієнко, Олег Панюта, Анна Мачух, Марина Кудерчук, Арам Арзуманян, Євген Капорін, Дар'я Трегубова, Софія Єгорова, Вікторія Махоян та українські блогери. Зустрічали гостей на червоних доріжках і традиційно фотографували на фоні тематичних фотоволів. Dj mr.Sunny в Києві, dj Vova Lavin у Вінниці та dj Lex Leon в Одесі створювали атмосферу діджейськіми сетами: міксували найпопулярніші та найвпізнаваніші треки з фільмів «Матриця». Ведуча Яна Мануйлова в Києві, вінницький ведучий Юрій Постовий та ведучий Вадим Сілін в Одесі проводили бліц-вікторини на тему попередніх фільмів. А о 20:00 одночасно почали перегляд фільму у всіх трьох кінотеатрах.

Фільм вже в прокаті і можна подивитись у форматах: 2D, 4DX; в київськму кінотетрі в залі 1 можна дивитись зі звуком Dolby Atmos.

Фото: Анатолій Григор’єв

2220 International Music Festival Videoclip
Попередній матеріал

Відбувся унікальний проєкт культурної дипломатії — 2220 International Music Festival Videoclip

У конкурсі краси GRAND QUEEN UKRAINE 2021 перемогла співачка MILANIA
Наступний матеріал

У конкурсі краси GRAND QUEEN UKRAINE 2021 перемогла співачка MILANIA

Новини партнерів