Tayanna, Олександр Шовковський та багато інших зірок на шоу-концерті Євгена Хмари

концерт Євгена Хмари
У Києві з аншлагом відбувся концерт композитора, піаніста-віртуоза Євгена Хмари у супроводі симфонічного оркестру.

На сцені 50 людей представили нову програму живої музики Khmara, над якою композитор працював близько року. Також шоу було наповнене символічними оригінальними візуальними рішеннями, що розкривали глядачам позаземний світ космосу.

Евгений Хмара сыграл концерт в Киеве

Серед гостей концерту: Tayanna, Іванна Онуфрійчук із чоловіком, Влад Дарвін, Олександр Шовковський, Володимир Остапчук із дружиною, Олексій Залевський, Павло Зібров, Марися Горобець, Марта Адамчук, Геннадій Вітер, Соломія Вітвіцька та багато інших.

Спеціальним гостем цього вечора була Odara (Дар'я Ковтун) – співачка, дружина та муза Євгена Хмари. Вона співала дві пісні «Жива вода», «Дитина». До глядачів Дарина вийшла у білому платті та босоніж.

Евгений Хмара и его жена на сцене

Евгений Хмара

Евгений Хмара

Євген Хмара: «Після концерту пальці збиті в кров, але залишився приємний післясмак. Я зіграв 16 композицій, багато хто з них писав, надихаючись космосом, адже це моя друга пристрасть після музики. Йдеться про Event Horizon, Solaris, Across the Sun. Також були особливо дорогі моєму серцю мелодії. Наприклад, Moments of love, яку написав, коли дізнався, що вперше стану татом. Я присвятив її всім батькам, усім сім'ям і всім тим, хто, як і я, не уявляє свого життя без сім'ї.

Була музика, яка прийшла до мене уві сні – Opera piano. Мені снилося, як я сиджу в залі оперного театру і насолоджуюся неймовірною музикою, яку грає оркестр. Уві сні я захоплювався її красою. І насамперед, що я зробив, розплющивши очі – побіг до інструменту. Глядачі дуже заряджали своєю енергією, оплесками».

Tayanna

Tayanna

Иванна Онуфрийчук с мужем

Іванна Онуфрійчук із чоловіком

Влад Дарвин

Влад Дарвін

Александр Шовковский

Олександр Шовковський

Соломия Витвицкая

Соломія Вітвіцька

Владимир Остапчук с женой

Володимир Остапчук із дружиною

Олексій Залевський

Павел Зибров

Павло Зібров

Марыся Горобец

Марися Горобець

Марта Адамчук

Марта Адамчук 

Читайте також

Фото: прес-служба

IKIGAI
Попередній матеріал

Нові смаки Азії: шефська вечеря в ресторані IKIGAI

Вечерний квартал новогодний
Наступний матеріал

Софія Ротару, Іван Дорн, Тіна Кароль: як пройшли новорічні концерти «Вечірнього Кварталу»

Новини партнерів