Джамала, Фагот, Наталія Холоденко: зірки з дітьми на прем'єрі шоу Кібер Санта. Інший вимір

Кібер Санта. Інший вимір
У Концерт-холі ВДНГ розпочалися покази сімейного мультипросторового шоу «Кібер Санта. Інший вимір», які триватимуть до 9 січня.

Серед перших глядачів шоу були Джамала з сином та чоловіком, Олег Фагот із сином Микитою, Ілона Гвоздьова з донькою, Наталія Холоденко з сином та донькою, Соломія Вітвіцька з похресниками, Тоня Матвієнко з донькою, Семен Горов з сім’єю, Олена Шоптенко, група OpenKids, Андрій Кіше з родиною, Любомир Левицький, Геннадій Попенко з сім’єю та інші.

Зіркові гості вирушили у захоплюючу подорож між трьома сценами й опинились в епіцентрі сюжету ігрового шоу для всієї родини з технологічними візуальними спецефектами, карколомними акробатичними трюками, інтерактивною взаємодією з глядачами, грандіозними декораціями та професійною грою кращих акторів комічного жанру і танцюристів.

Кульмінацією вистави став показ Antigravity.show, яке вже підкорило суддів американського шоу талантів та глядачів з усього світу, а в Україні було продемонстровано вперше. Це була колаборація студії інноваційних технологій Front Pictures з українськими постановниками шоу Костянтином Томільченком та Олександром Братковським (Red Rabbit Entertainment) та новаторами у сфері сценічного обладнання Profi Innovations.

Постановою головного шоу цієї зими традиційно займаються режисери-постановники Костянтин Томільченко та Олександр Братковський - творці грандіозних зимових постановок «Winterra» та «Вартові мрій». Автори тексту та музики головного саундтреку шоу: Олексій Потапенко (Потап), Володимир Кагарлик, Інга Кагарлик, а виконав його Вадим Федорів (Дядя Вадя).

Фото: прес-служба

Допрем'єрний показ «Паралельні матері»
Попередній матеріал

Допрем'єрний показ нового фільму Педро Альмодовара «Паралельні матері» з Пенелопою Крус

IKIGAI
Наступний матеріал

Нові смаки Азії: шефська вечеря в ресторані IKIGAI

Новини партнерів