Viva! із розмахом відсвяткувала 15-річчя: як це було?

Viva! Бал
Журналу Viva! виповнилося 15 років, на честь чого у Fairmont Grand Hotel Kyiv зібрався весь бомонд столиці. Дивимося, як відбулася грандіозна вечірка на честь ювілею медіаренду.

20 листопада перший журнал про відомих людей Viva! з розмахом відсвяткував своє 15-річчя, запросивши численних зірок та партнерів пройтися червоною доріжкою та чудово провести час. Цього дня редакція Viva! не лише приймала вітання, а й порадувала гостей несподіваними подарунками. Так, головний редактор видання Іванна Слабошпицька вручила нагороди 15 зірок українського шоу-бізнесу. Атмосфера свята та урочистості, блиск софітів, шампанське, багатоженство сюрпризів та подарунків — дивимося, як пройшов Viva! Бал цього року. 

Головний редактор видання Іванна Слабошпицька

Євген Хмара, президент Edipresse Ukraine Інна Катющенко

Сергій та Дар'я Пінькас, Інна Катющенко

Інна Катющенко та Dj Starkov

</ em>

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

</ em>

Наталка Карпа, Світлана Тарабарова, Соломія Вітвіцька, Михайло Романова

Ектор Хіменес-Браво

Співачка та композитор Катя Гройс

Володимир Остапчук

Tayanna

Alekseev

 

Генеральним партнером балу цього ювілейного року стала мережа готелів Rixos в Єгипті (Rixos Premium Seagate і Rixos Sharm Al Sheikh) спільно з європейським туроператором TUI Ukraine. Представниця компанії TUI Ukraine Міла Воронцова та представник мережі готелів Rixos Ерол Даначі піднялися на сцену, щоб вручити подарунок зірковим молодятам: Влад Дарвін та Крістіна Марті перемогли у номінації "Viva! Just married" та отримали від партнерів сертифікат на відпочинок!

Влад Дарвін та Крістіна Марті отримали сертифікат на відпочинок в одному з готелів Rixos на 7 днів

Готелі Rixos Premium Seagate та Rixos Sharm Al Sheikh пропонують тільки унікальний та розкішний відпочинок, який завжди перевершує очікування.  

TUI Ukraine — провідний туроператор України, який на всіх етапах роботи дотримується європейських стандартів якості та забезпечує високий рівень сервісу; для вашого безтурботного відпочинку. TUI також святкує ювілей — 10 років в Україні!  

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

Іраклі Макацарія 

Оля Цибульська 

А статуетки-призи для 15-річчя Viva! були створені і виготовлені ювелірним будинком Art Vivace jewelry. Кожен ювелірний виріб від Art Vivace jewelry — це шедевр, окрема ювелірна історія, яка підкорює серця і заслуговує на особливе і справжнє захоплення.

600

Наш партнер Ювелірний Дім ZARINA порадував подарунками для номінантів Так, донька засновниці Ювелірного Будинку ZARINA Наталії Нетовкіної та амбасадор компанії Заріна Нетовкіна вручила переможниці в номінації "Viva! Легенда" Наталі Могилевській подарунок. /p>

Заріна Нетовкіна вручила Наталі Могилевській подарунок від Ювелірного Дому ZARINA

ZARINA — це про особистість, про виклик суспільству для тих, хто хоче бути, а не здаватися. Стереотипи та нав'язані правила – ні, свій гармонійний світ без рамок та кордонів – так! Дорогоцінність – це ти!

 Соломія Вітвіцька в коштовностях Ювелірного Дому ZARINA

Соломія Вітвіцька 

Іванна Онуфрійчук у коштовностях Ювелірного Дому ZARINA

 Аліна Палій у сережках Ювелірного Дому ZARINA

Виконавчий директор Edipresse Media Ukraine Тетяна Стамбовська

Тетяна Бойова 

Ще один партнер вечора — легендарна мережа магазинів, у яких живе краса — BROCARD. Це 350 найкращих світових брендів парфумерії, декоративної косметики, засобів для догляду за шкірою! BROCARD – завжди оригінал!

Подарунки для молодят Влада Дарвіна та Христини Марті від BROCARD

Анетті Жернова 

Анна Добриднева 

Dj Starkov

 Mountain Breeze

Валентина Хамайко 

Діана Дорожкіна 

Beauty-партнер Eisenberg Paris підготував усім гостям вечора компліменти від бренду. Гості змогли протестувати продукти з лінії декоративної косметики Le Maquillage, яка має властивості засобів догляду зі шкірою.

Кожен номінант Viva! також отримав подарунки від Lalique. Новий чарівний аромат Lalique Soleil оспівує сонце та магію тепла ранкового світла. Ніжна насолода мигдалю, м'який шлейф із жасмину та мускусу. Це сонячне світло у флаконі.

Анетті Жернова 

Олена Філонова

Також beauty-партнер порадував гостей своєю промо-стійкою, де кожен міг відчути на собі чарівний аромат Lalique Soleil. 

Ігристе настрій цього вечора забезпечило шампанське Schlumberger. Символ Відня та найвідоміший напій Австрії на Viva! Бал відкрив секрети традиційних віденських балів та вишуканого смаку Schlumberger. Кожен із переможців у номінаціях Viva! отримав подарунки від  Schlumberger. 

Гості змогли насолодитися красою найдорожчого у світі ігристого Schlumberger Kristall. Однією із 175 лімітованих пляшок, кожна з них зроблена вручну і прикрашена 2025 бездоганними кристалами Swarovski.

Святковий настрій також створював наш партнер — грузинські вина "Тамада" від GWS Це лідер якості серед кахетинських вин і лауреат міжнародних премій, таких як "Decanter" та "International Wine Challenge". Ця якість, створена професійними виноробами, грузинською землею та біовиноградниками. Одне з небагатьох грузинських вин, представлених у музеях вина у Лондоні та Бордо. "Тамада" — мистецтво ділитися емоціями!

Серед гостей були також розіграні подарунки від "Тамада". 

Наш партнер "Моршинська" також порадував гостей балу подарунками. Мінеральна вода-спрей "Моршинська" — це природне зволоження шкіри. Моршинська Mineral Water Spray стане найкращою супутницею в дорозі, в офісі, вдома чи на відпочинку. Мільйони освіжаючих крапель спрею ніжно та миттєво зволожать вашу шкіру. Завдяки ідеально збалансованому складу природної мінеральної води "Моршинська" вода-спрей подарує вам відчуття свіжості, легкості та комфорту за будь-яких температурних та погодних умов протягом усього дня. 

>

>

 

Партнер заходу Київський Вітамінний завод порадував чудовою зоною від "АЕвіт Преміум" — твоя краса, твій успіх! Комплекс "Аевіт Преміум" для краси шкіри, волосся, нігтів!  

 Семен Горов

Tarabarova 

Для Viva! Бал Аевіт Преміум підготували яскраву фотозону, на якій охоче фотографувалися гості вечора.

Тетяна Витязь/Viva! та Nikita Lomakin

Олег Собчук із дружиною

Алла Тищенко

Ігор Кузьменко із сім'єю

Камалія

Ще один партнер Viva! Бал — Bioderma. Це французька лікувальна косметика для всієї родини, спілка біології та дерматології для здоров'я шкіри. Бренд розіграв приз та підготував подарунки всім номінантам. 

Bioderma вручила подарунок переможниці в номінації "Відкриття Viva!" Jerry Heil 

Подарунки для номінантів від Bioderma

Bioderma

Наш партнер JYSK створив святковий новорічний настрій, підготувавши атмосферну фотозону для кращих фото. JYSK — це міжнародна торгова мережа зі скандинавським корінням, яка є одним із європейських лідерів у категоріях товарів для сну, домашнього текстилю, меблів та декору. З JYSK ви легко створите вдома затишну атмосферу!

Олеся Єгоричева (праворуч)

</ em>

Оксана Малигіна 

Ангеліна Шефер із чоловіком

 

</ em>

Катерина Черкашина

</ em>

Олена Косміна

</ em>

Еліна Флер

</ em>

Галина Аузяк

</ em>

Анна Бірюкова

</ em>

Анна Бірюкова та Олена Співак

</ em>

Вікторія Шкільнюк

</ em>

У фіналі вечора гостям подали вишуканий святковий десерт від компанії eat easy • перший український бренд цілісного харчування Особлива подяка Тетяні Ізмайловій!

</ em>

Микита та Тетяна Ізмайлови (eat easy •)

</ em>

</ em>

Сюзанна Ланьо та Андреас Павлоу 

Віолетта Скодорова (Медіа Прес)

</ em>

 Марина Савченко та Андрій Савченко

 

Viva! Бал
Попередній матеріал

Viva! із розмахом відсвяткувала 15-річчя: як це було?

Viva! Awards
Наступний матеріал

Премія Viva! Awards «Далі буде»: переможці та зіркові гості події

Новини партнерів