Жінки та бізнес. Як відбулася конференція Connecting Women 2019: репортаж на Viva.ua

Інна Катющенко
Жіноча конференція, заснована Інною Катющенком та брендом «Єдина», щороку збирає успішних бізнес-вумен та всіх, хто хоче розвиватися.

29 вересня у Києві, у Mercure Congress Hotel, відбулася конференція Connecting Womеn — захід, який надихає та сприяє розвитку у різних сферах життя. Під брендом Connecting Womеn об'єдналися всебічно розвинені жінки та спікери різних профілів: коучі, дієтологи, сексологи, психологи, бізнес-вумен, консультанти в особистому житті та нетворкінгу.

Ідейний натхненник конференції Connecting Women, президент холдингу Edipresse Media Інна Катющенко

Спонсорами конференції стали UKRSIBBANK BNP Paribas Group: Банк позитивних змін, BLAURI: мережа бутиків натуральної, органічної косметики та торгова марка «Аертал крем»: безпечний контроль над болем, вода «Моршинська», французька косметична компанія /p>

Перед початком конференції відвідувачки отримали подарунки від партнерів та із задоволенням фотографувалися на тлі брендволу та у стильних фотозонах партнерів. 

Виконавчий директор Edipresse Media Тетяна Стамбовська та головний редактор журналу «Єдина» Наталія Ємеліна

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька та президент холдингу Edipresse Media Інна Катющенко

До перших вступних слів ведучих Марічки Падалко та Святослава Грінчука всі зібралися на місцях і з цікавістю приготувалися слухати спікерів.

Відкрила конференцію президент та співвласник холдингу Edipresse Media Інна Катющенко. У своєму виступі вона розповіла, які 10 жіночих інсайтів щодо бізнесу та особистого життя отримала за час своєї кар'єри.

Наступним на сцену вийшов Євген Клопотенко — кулінарний експерт, співзасновник ресторану «100 років тому вперед», автор проекту «Нове шкільне харчування», в рамках якого створив новий збірник рецептур для навчальних закладів України. Він розповів про те, наскільки важливо, щоб бізнес викликав у клієнтів емоції, і поділився секретами, як ці емоції можна викликати. 

 
 
Яніна Ольховська, експерт у просуванні бренду, промоутер проектів корпоративної соціальної відповідальності, консультант у галузі персонального зростання та розвитку талантів, дала присутнім прямі рекомендації щодо мотивації себе на найшаленіші ідеї у бізнесі. 
 
 
Тетяна Бондарчук, засновниця бренду цілісного харчування Еat Еasy, експерт здорового способу життя, розповіла, наскільки важливий у бізнесі жіночий підхід, навіщо кожному необхідна команда і чому не варто боятися починати навіть у самий невідповідний для цього час.
 
 
Після між відвідувачами конференції було розіграно приємні та корисні подарунки від партнерів. 
 
 
На сцену вийшов Юрій Гурженко, професор, доктор медичних наук. Головний науковий співробітник відділу сексопатології та андрології. Професор Кафедри Урології Національної медичної академії. Він розповів, як вічна зайнятість і уникнення свого жіночого "Я" негативно позначається на лібідо і може навіть робити секс болючим. І, звичайно ж, поділився секретами розслаблення для отримання справжнього задоволення з коханою людиною.
 
 
Людмила Харів, телеведуча, тележурналіст, викладач, бізнес-тренер, автор навчальних програм у сфері networking та ораторської майстерності, екс-радник президента України, віце -прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра охорони здоров'я та депутатів, подарувала відвідувачкам кілька десятків практичних рекомендацій, які використовують люди у вищих ешелонах влади та провідні ТОП-менеджери для завоювання симпатії та корисних знайомств.
 
 
Після була перерва на обід і каву, під час якої відвідувачки конференції могли познайомитися один з одним, мати корисні зв'язки, розглянути подарунки від партнерів, познайомитися ближче з експертами і пофотографуватися у фотозонах.  
 
 
Власниці VIP-квитків пообідали в компанії Ангеліни Комарової, арт-директором мережі салонів Kika-style та сестрою відомого мандрівника Дмитра Комарова. В рамках обіду також були розіграні квитки на VIVA! Бал.
 
Другий блок розпочався з розіграшу подарунків від партнерів. 
 
Після слова взяла Тіана Фіалкова, експерт зі здорового харчування, доктор-терапевт, фітотерапевт, засновник Школи дієтології Тіани Фіалкової. Вона розповіла, як насправді впливають на наше здоров'я продукти, приготовані поза домом, молочні продукти та інші страви, в яких ми не бачимо небезпеки. І дала низку порад щодо правильного і здорового харчування для молодості та красивої фігури.
 
 
Олена Скачко, журналіст, письменник, лауреат міжнародних літературних конкурсів, головний редактор журналу «Єдина» (з 1997 по 2016 рік), лектор, консультант у галузі жіночих комунікацій та відносин, поділилася невтішною статистикою насильства та розлучень в українських сім'ях та дала прості практичні рекомендації, як уникнути цього у своїй сім'ї та жити з партнером у гармонії. </ div>
 
 
Світлана Співакова, мама 7 дітей, бізнес-леді, співзасновник мережі Fitcurves та Monastic-Spa Карпати, мотиваційний спікер та експерт із сімейного щастя, розповіла про важливості місії у житті жінки, а також про те, на які дива здатна проста посмішка зранку.
 
 
Ольга Дуда, автор міжнародного проекту про цілісну освіту «Спектр», розповіла, що таке польові діти, навіщо вони приходять у наш світ і чому можуть навчити дорослих.
 
 
Алла Клименко, тренер на щастя, співзасновник проекту Upgrade, підняла зал в одній великій позитивній вправі, зарядила її енергією та розповіла кілька простих формул щодо визначення щастя для кожної з нас та її досягнення.
 
 
Конференція закінчилася розіграшем подарунків від партнерів, спілкуванням з новими знайомими за чашкою кави. І, звісно, чудовим настроєм усіх гостей.
 
 
За матеріалами сайтуedinstvennaya.ua

Інна Катющенко
Попередній матеріал

Жінки та бізнес. Як відбулася конференція Connecting Women 2019: репортаж на Viva.ua

Наталія Могилевська
Наступний матеріал

Viva! Бал 2019: Наталія Могилевська офіційно стала «Легендою»

Новини партнерів