Ніжність, що гідна королеви (фото)

Силан без банок и
Жінок просто зачаровує королівський стиль життя та його богемне оточення. Їх захоплюють вишукані леді, одягнені в розкішні вечірні сукні, що сяють розмаїттям вишуканих коштовностей…

Що ж, відтепер з новою серією Silan Королівський у жінок з’явилася майже казкова нагода відкрити для себе мистецтво королівського життя! Новий ополіскувач для білизни від Henkelдопоможе їм привнести елементи розкоші та вишуканості у повсякденне прання – тож кожна жінка зможе відчути себе чарівною та окриленою протягом усього дня!

Унікальність нової серії Silan Королівський у тому, що кожна річ під час прання сповнюється дивовижним тонким ароматом, від якого подумки переносишся до королівського світу, де кожна жінка – особлива та неймовірно жіночна. Одяг набуває не лише виняткового королівського аромату, а й ніжності, та стає приємним на дотик.

Відкрийте для себе нову серію Silan Королівський у трьох розкішний ароматах! Кожен продукт серії розроблений в унікальному стилі, який оцінить навіть королева – а королева живе в кожній жінці!

·                   Відчуйте розкіш з новим Silan Королівський Золотий

·                   Відчуйте захоплення з новим Silan Королівський Чорний

·                   Відчуйте вишуканість з новим Silan Королівська Перлина

SilanКоролівська Перлина вирізняється справді оригінальним «звучанням» аромату, що дарує речам витончені квітково-фруктові нотки. Аромати бергамоту і свіжого яблука створюють дивовижне поєднання і забезпечують неймовірно тривалий аромат, який дарує відчуття королівської розкоші.

Яскравий, стильний дизайн серії засобів SilanКоролівський з ефектною золотою кришечкою підкреслює їхню винятковість, що зачарує навіть найвибагливіших модниць.

З новою преміальною серією Silan Королівський кожна жінка щодня зможе відчути королівську витонченість і довершеність та уявити себе особою аристократичного походження!

 

Франциско Гомес гей
Попередній матеріал

Франциско Гомес признался в нетрадиционной половой ориентации

Лолита Милявская без косметики
Наступний матеріал

Лолита очень сильно похудела

Новини партнерів