Уперше після Євробачення: ексклюзивний концерт alyona alyona x Jerry Heil у Києві

alyona alyona x Jerry Heil у Києві
28 червня відбудеться великий київський концерт alyona alyona x Jerry Heil у Stereoplaza.

alyona alyona x Jerry Heil достойно представили Україну на Євробаченні-2024 та вибороли почесне III місце. Нагадаємо, що постановницею їх яскравого вражаючого виступу стала українська режисерка та номінантка на "Греммі" Таню Муіньо.

Дівчата встановили свій власний рекорд і черговий рекорд для України: це єдина країна на Євробаченні, яка щоразу проходить у фінал, не тільки протягом всіх років її участі, а й загалом в історії конкурсу. Концерт  у Києві стане першою зустріччю артисток з українськими фанами  після повернення з Мальме і можливістю віддячити їм за підтримку. На глядачів чекають улюблені хіти, велика спільна програма з оновленим звучанням та сольні прем’єри.

"Наш великий ексклюзивний концерт у Києві – це наша щира подяка всім, хто підтримував нас від Національного відбору до фіналу в Мальме. Ми відчували підтримку фанатів з усього світу, і наша пісня, що прозвучала українською, об'єднала людей. Кожен виступ був можливістю показати красу української культури. Наш концерт – це особлива програма: спільні пісні, хіти та нові прем'єри. Це вечір, наповнений емоціями, вдячністю і музикою, яка нас об’єднує. Давайте разом відзначимо цей важливий момент, адже без вашої підтримки ми б не досягли успіху," – поділилися Jerry Heil та alyona alyona.

Концерт відбудеться 28 червня у Stereoplaza.

Читайте також

Loreen - дворазова переможниця Євробачення: тернистий шлях до слави

Loreen - дворазова переможниця Євробачення: тернистий шлях до слави

З мечем у волоссі: alyona alyona прийшла на Кураж Базар у костюмі, в якому виступала на Євробаченні

З мечем у волоссі: alyona alyona прийшла на Кураж Базар у костюмі, в якому виступала на Євробаченні

Connecting Women
Попередній матеріал

Клубна зустріч Connecting Women на тему «Стратегія Antiage: краса, здоров'я, гормони»

Новини партнерів