Відкриття благодійної фотовиставки «1000 шедеврів, знятих на смартфон»

1000 шедеврів, знятих на смартфон
30 травня о 19.00 у ТЦ Gorodok Gallery відбудеться відкриття благодійної фотовиставки «1000 шедеврів, знятих на смартфон».

Організаторами виставки є Неформальна дослідницька платформа «Людина Диво Світ», видавництво «Колесо Життя» та ТЦ Gorodok Gallеry. Виставка пройде вже вдруге і її благодійна мета - допомога Першому добровольчому  мобільному шпиталю ім. Пирогова (ПМДШ), який рятує життя наших захисників в зоні бойових дій. Виставка триватиме до 30 червня. Вхід вільний.

Мобільна фотографія вже давно стала частиною нашої буденності. Смартфон завжди під рукою, ми швидко, не задумуючись, фіксуємо моменти нашого життя. Але в підсумку знаходимо в своєму смартфоні вражаючі фото не так часто. Такі фото - скарби. Роботи на виставку “1000 шедеврів, знятих на смартфон” обиралися під керівництвом досвідченого куратора Дениса Сухініна. Експозиція збере фотографії як професійних фотографів, так і любителів, але всі ці твори об’єднає неймовірна здатність - надихати відчувати життя на повну. На цій виставці кожен знайде фото, що вразить його точно в серце.

30 травня разом з урочистим відкриттям виставки з ведучим Павлом Ковалем відбудеться старт благодійного голосування. Голосування заради порятунку життя! Переможцем конкурсу стане та робота, що збере найбільшу суму донатів для Першого добровольчого мобільного шпиталя ім. Пирогова (ПМДШ), який рятує життя наших захисників в зоні бойових дій.

А всі, хто проголосують донатами від 100 грн, автоматично стануть учасниками розіграшу від спонсорів та партнерів. Що більший донат, то більше шансів на виграш. Умови розіграшу організатори оголосять під час відкриття виставки та старту голосування.

  • Як проголосувати:

Біля кожної роботи на шильді буде написаний номер роботи, автор, назва та кьюар-код для переходу на анкету голосування й офіційний банківський рахунок  ПДМШ. Кожен бажаючий може засканувати кьюар-код, перейти на офіційний банківський рахунок ПМДШ, внести номер вподобаної фотороботи та задонатити будь-яку суму.

Голосування донатами триватиме з  30 травня до 23:59 27 червня.

Оголошення переможців та вручення призів та розіграш подарунків відбудеться 29 червня о 16.00 на території виставки в ТЦ Gorodok Gallery. Автор фотографії, що збере найбільшу кількість глядацьких уподобань у вигляді донатів, отримає новенький смартфон.

Виставка і голосування триватимуть протягом місяця.

Вхід на виставку вільний.

На виставці можна буде купити фотокартину, що сподобалася, для себе або на подарунок: виручені кошти також підуть на благодійність.

Будуть проводитися інста-челенджі та розіграші подарунків від спонсорів та партнерів.

Що: Благодійна фотовиставка “1000 шедеврів, знятих на смартфон”

Коли: з 30 травня по 30 червня 2024 року з 10:00 до 19:00

Де: 2 поверх.ТЦ Gorodok Gallеry, просп. Степана Бандери, 23

Більше подробиць про фестиваль можна буде знайти на сторінках платформи Людина Диво Світ та ТЦ Gorodok Gallery у фейсбук та інстаграм.

Читайте також

Як не помилитися у виборі табору для дитини?

Як не помилитися у виборі табору для дитини?

3 найкращі українські фільми і серіали на думку акторки Анастасії Цимбалару

3 найкращі українські фільми і серіали на думку акторки Анастасії Цимбалару

V`YAVA Єднання
Попередній матеріал

Понад 300 українських та іноземних артистів: хто виступить на фестивалі V`YAVA Єднання

НАОНІ
Наступний матеріал

Музичне фентезі-шоу «Володарі Стихій» – перший український інструментальний мюзикл

Новини партнерів