Вперше в історії гурту: «Без Обмежень» вирушили в акустичний тур

Без Обмежень
16 музикантів на сцені, свічки й особлива атмосфера в оперних театрах найбільших міст України.

1 та 2 квітня «Без Обмежень» зіграли два аншлагові благодійні концерти у Львівській національній опері в межах ексклюзивного акустичного туру, який охоплює всього 5 міст.

У програмі виступу були найкращі хіти: «Без неї ніяк», «Дим», «Весь світ», «Зорі запалали», «Вільні люди» – у новому звучанні. Також ексклюзивно для слухачів акустичних концертів гурт зіграв пісні, які вже роками не виконувались наживо – «Най би вже весна» та «До небес». Надзвичайна атмосфера панувала у залі, коли на завершення концерту тисячна зала в унісон заспівала гімн України разом з командою гурту.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ (@bezobmezhen)

З початку повномасштабного вторгнення «Без Обмежень» дають виключно благодійні концерти. Лише завдяки аукціонам на двох концертах у Львові гурту вдалось закумулювати 253 000 грн на допомогу Збройним силам України.

Ексклюзивні акустичні концерти «Без Обмежень» також відбудуться у Івано-Франківську (04.04), Києві (11 та 12.04), Одесі (23.04)  та Дніпрі (26 та 27.04).

Без Обмежень акустика

Оскільки охочих почути акустичну програму виявилось надзвичайно багато, гурт оголосив додаткові концерти у Києві (11 квітня) та Дніпрі (26 квітня). Проте й на них квитків залишилось обмаль. Концерти в Івано-Франківську та у Дніпрі – sold out.

«Куплений вами квиток на концерт гурту «Без Обмежень» – це донат для українських військових, а тим самим – внесок у нашу перемогу. Більшу частину цих коштів ми витратимо на закупівлю дронів та автомобілів для ЗСУ. Немає іншого шляху у нас з вами, як шлях до перемоги. І саме зараз весь український народ та насамперед Збройні сили України рухають нашу країну до цієї неминучої української перемоги», – коментує Сергій Танчинець.

Читайте також

Лідер «Без Обмежень» розлучився з дружиною: «Ми пройшли непростий шлях разом»

Лідер «Без Обмежень» розлучився з дружиною: «Ми пройшли непростий шлях разом»

3 найкращі події весни. Куди варто сходити у квітні і травні

3 найкращі події весни. Куди варто сходити у квітні і травні

Фото: пресслужба

Країна Мрій
Попередній матеріал

Етнофестивалю «Країна Мрій» виповнюється 20 років. Олег Скрипка оголосив дату проведення

Darisha
Наступний матеріал

Виконавиця хіта «Під вінницьким дощем» Darisha оголосила про перший сольний концерт

Новини партнерів