Вперше: спільний концерт Олександра Пономарьова та Михайла Хоми з новою програмою «Україна переможе»

Концерт Олександра Пономарьова та Михайла Хоми з новою програмою «Україна переможе»
20 квітня Олександр Пономарьов та Михайло Хома презентують у Національному палаці мистецтв «Україна» нову масштабну спільну програму – «Україна переможе» у супроводі Заслуженого академічного Ансамблю пісні й танцю ЗСУ.

Мета концерту — зібрати на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ. Цей вечір в НПМ «Україна» стане не тільки шансом зануритися у світ музики, але й можливістю взяти участь у добрій справі й зробити свій внесок у допомогу ЗСУ.

Дует Олександра Пономарьова та Михайла Хоми полюбився слухачам від самої своєї появи, підірвавши український інфопростір піснями “Україна переможе”, “Гей, соколи!” та багатьма іншими. Ці пісні стали розрадою та підтримкою мільйонів українців у найважчі часи, вони підіймали бойовий дух та гуртували людей.

20 квітня під час концерту Олександра Пономарьова і Михайла Хоми на сцені прозвучать і улюблені хіти “Горить, палає техніка ворожа”, “Києве мій”, “Чому”, “Я люблю тільки тебе”, “Ніколи нікому”, і прем’єри. Вперше наживо прозвучить нова пісня, присвячена українським військовим, яку нещодавно написав Олександр Пономарьов.

Грати цього вечора буде легендарний Заслужений академічний Ансамбль пісні й танцю Збройних Сил України під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України, полковника Дмитра Антонюка.  Це один із найуспішніших професійних колективів України, що співпрацює з Енніо Морріконе, гуртами “ВВ”, “Скрябін” та іншими зірками.

Дует Олександра й Михайла народився з дружби. Ще до війни вони записали пісню “Пазли”, що зібрала 7 000 000 переглядів на YouTube. З початку повномасштабного вторгнення музиканти почали підтримувати ЗСУ — давати концерти у військових частинах, у прифронтовій зоні. Артисти провели безліч благодійних концертів в Україні й за кордоном, завдяки яким вдалося зібрати близько 3 000 000 євро на дрони й автівки для ЗСУ. Крім того, Олександр Пономарьов і Михайло Хома закупили форму для 3000 жінок військовослужбовиць на власні кошти.

“Ми познайомилися з Михайлом ще у 2000 році на Чорноморських іграх, де Міша був конкурсантом, а ми з Кузьмою Скрябіним були у журі. Ще тоді я відмітив, що Михайло дуже класно співає. Потім я його загубив, а потім дізнався, що Міша то і є Дзідзьо. Я пам’ятав його голос. Тому коли написав пісню “Чому”, запропонував йому співпрацю”, — розповідає про історію дуету і дружби Олександр Пономарьов.

3 причини відвідати концерт “Україна переможе”

  1. Талановиті виконавці. Голос Олександра Пономарьова дозволяє йому з легкістю виконувати оперні партії, а Михайло Хома вражає своїм унікальним глибоким тембром і широким діапазоном.
  2. Емоційна та патріотична програма. На концерті будуть щирі та емоційні моменти, які не залишать байдужим жодного глядача.
  3. Благодійна мета: кошти, зібрані від концерту, будуть спрямовані на допомогу українській армії.

Квитки

Читайте також

Олександр Терен на digital-обкладинці Viva! Ексклюзив про нове життя і проєкт «Відвал ніг»

Олександр Терен на digital-обкладинці Viva! Ексклюзив про нове життя і проєкт «Відвал ніг»

Зіркова прем'єра фільму «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Зіркова прем'єра фільму «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Друга Ріка
Попередній матеріал

«Друга Ріка» зіграє одразу два концерти в Києві

«Лінія зіткнення»: виставка фронтових фотографій Ліберових на ВДНГ
Наступний матеріал

«Лінія зіткнення»: виставка фронтових фотографій Ліберових на ВДНГ

Новини партнерів