Даруємо любов: ТРЦ Gulliver запрошує на благодійний концерт до Дня закоханих

концерт до Дня закоханих
11 лютого торгово-розважальний центр Gulliver запрошує розпочати святкування Дня всіх закоханих раніше – благодійним концертом за участі хедлайнера DOROFEEVA, розіграшем ювелірних прикрас від SOVA та цікавими інтерактивами для відвідувачів.

Головна мета заходу – збір на підтримку благодійного фонду «Охматдит». 11 лютого ТРЦ конвертує вагу покупок відвідувачів в донат: 10 грамів прирівнюються до 1 гривні. На 2-му поверсі будуть встановлені спеціальні ваги, на яких після реєстрації на стійці акції «Вагомий внесок» можна зважити покупки. Поруч на табло виводиться кількість людей, які взяли участь, вага товарів та загальна сума донату. По завершенню акції ТРЦ Gulliver перерахує загальну суму до благодійного фонду. В активності не беруть участь покупки вагою вище 5 кг, ті, що були придбані у супермаркеті «Сільпо», та побутова техніка.

Крім того, на інформаційній стійці на 1-му поверсі ТРЦ можна придбати дизайнерську футболку, розроблену разом з брендом ISED за мотивами творчості художниці Любові Панченко. 100% від продажів ТРЦ також перерахує на благодійний фонд «Охматдит».

У неділю, 11 лютого, ТРЦ Gulliver запрошує на великий зірковий концерт, який розпочнеться о 14:20. У центральному атріумі виступлять: SESTRA, Tember Blanche, Enleo, а хедлайнером стане співачка DOROFEEVA. Також у програмі – стендап від відомого коміка Антона Тимошенка, та виступ secret артиста.

Крім того, під час концерту відбудеться розіграш десяти золотих кольє з діамантом з колекції The One Diamond від ювелірного дому SOVA. З 15 січня по 11 лютого кожен відвідувач ТРЦ, хто зробить покупку від 1500 грн та зареєструє чек, зможе взяти участь у розіграші.

У разі повітряної тривоги у ТРЦ передбачене укриття на -1 поверсі.

Читайте також

Євробачення-2024: Тіна Кароль без макіяжу та концертного вбрання виступила в ефірі Нацвідбору

Євробачення-2024: Тіна Кароль без макіяжу та концертного вбрання виступила в ефірі Нацвідбору

Офіційно: у короля Великої Британії діагностували рак

Офіційно: у короля Великої Британії діагностували рак

Алан Бадоєв
Попередній матеріал

«Усе ще триває той самий лютий»: Алан Бадоєв оголосив дату телепрем’єри фільму «Довга доба»

ТЦ Gorodok Gallery
Наступний матеріал

Романтичне свято до Дня закоханих «Кохання — це…»

Новини партнерів