Гурт СКАЙ уперше дасть великий концерт у Палаці спорту

СКАЙ
26 травня один з найпопулярніших рок-гуртів України СКАЙ, чиї пісні стали справжніми рок-хітами та якому в цьому році виповнюється 22 роки, вперше у своїй історії дасть великий концерт в київському Палаці спорту.

Програма не випадково отримала назву “Подаруй світло”, бо з початку повномасштабної війни СКАЙ “дарує світло”, активно допомагаючи українському війську. Тригодинне шоу складатиметься з трьох музичних частин. Програму відкриє відомий український DJ Smile з інтро – власним реміксом на трек “Подаруй Світло” з шоу барабанщиць, а перше відділення концерту гурт зіграє разом з Ансамблем оркестру Збройних Сил України. Одночасно на сцені будуть присутні 40 музикантів оркестру, 20 артистів хору та, звісно ж сам гурт СКАЙ. В спільному виконанні прозвучать як вже багаторічні народні хіти “Бест друг”, “Тебе це може вбити”, “Подаруй Світло”, “Легковажна”, “Струна”, а також новіші хіти “Напролом” та “Не відступати і Не здаватись”.

Акустичне відділення порадує фанів дуетним виконанням пісень “Не Йди” зі Златою Огнєвіч, “Іграшкова зброя” з Арсеном Мірзояном та піснею, яка стала хітом українського TikTok “Іду на Січ”, що була заспівана в дуеті з SANNA, а також  “Знак Оклику”, яка буде зіграна з вокальною формацією “Піккардійська Терція”.

Закриватиме перший великий концерт СКАЙ в Палаці спорту рок-блок з улюбленими хітами, серед яких  “Go Go”, “Ідеальна”, “Вертаюсь з Перемогою” та рок-версією пісні “Подаруй Світло”, яка й дала назву всьому шоу.

За традицією концерт має велику благодійну мету. В межах заходу буде презентована співпраця гурту СКАЙ із благодійним фондом “Повернись живим”, а також з фондом “Здоровʼя українського народу”, що впроваджує національну програму “Врятуй кінцівку”, місія якої – зменшення інвалідизації українців, що пов’язана з травмами кінцівок, отриманих внаслідок війни. Фронтмен гурту Олег Собчук став амбасадором програми “Врятуй кінцівку”. Кошти, отримані в благодійному турі “Напролом”, що наразі триває в містах України, будуть направлені на проведення операцій для поранених військових.

У разі оголошення повітряної тривоги усі гості концерту направляються у найближче сховище – станцію метро Палац спорту. Після закінчення тривоги концерт продовжується. Якщо концерт не можливо продовжити, концерт переноситься, а усі квитки залишаються дійсними на наступний концерт, дату якого буде оголошено додатково.

Читайте також

Попри чутки про онкозахворювання: товариш Олега Винника розповів про його стан

Попри чутки про онкозахворювання: товариш Олега Винника розповів про його стан

Літо, Ялта: «Антитіла» оголосили концерт в українському Криму

Літо, Ялта: «Антитіла» оголосили концерт в українському Криму

СКАЙ
Попередній матеріал

Гурт СКАЙ уперше дасть великий концерт у Палаці спорту

1000 шедеврів, знятих на  смартфон
Наступний матеріал

Фестиваль мобільного фотомистецтва «1000 шедеврів, знятих на смартфон»

Новини партнерів