VI Міжнародний художній фестиваль «Малюй.ua»

Малюй.ua
До 22 квітня юні художники та скульптори 5-25 років мають змогу взяти участь у масштабній культурній події – VI Міжнародному художньому фестивалі «Малюй.ua».

Проєкт включає в себе три виставки: у Південій Кореї, Україні і Чорногорії. Виставка 50 переможців VI Міжнародного художнього фестивалю «Малюй.ua» відбудеться з 11 травня по 5 червня 2023 р. у Музеї-майстернї І.П. Кавалерідзе на Андріївському узвозі у Києві. Як стати учасником, дивіться на сайті.

Учасників оцінює поважне журі видатних художників, скульпторів та культурних діячів з 12 країн.

Фестиваль організований Асоціацією з розвитку міжнародних відносин Adrum, промоушн і продакшн компанією Studiorar під патронатом Міністерства культури та інформаційної політики України та Київської міської влади для розвитку культурної дипломатії між Україною та іншими народами, створення і зміцнення зв'язків між поколіннями різних країн. Нові покоління несуть своє бачення старшим в форматі міжнародного спілкування, що знайомить різні країни з культурою один одного. Поважне міжнародне журі, яке оцінює молоді таланти, визначає та спрямовує майбутні тенденції розвитку світової культури. Нині, під час підступної війни росії проти України, міжнародна згуртованість та взаємодія у всіх сферах, у тому числі й у культурній, особливо важлива.

Малюй.ua

Читайте також

Caribbean Club оголосив події квітня: Підпільний Стендап, Рояль з Lida Lee, вистави Чорного Квадрату

Caribbean Club оголосив події квітня: Підпільний Стендап, Рояль з Lida Lee, вистави Чорного Квадрату

Театральний квітень: Шіллер, Цвейг, Гоголь, журналіст Вертинський та прем'єра про Маму

Театральний квітень: Шіллер, Цвейг, Гоголь, журналіст Вертинський та прем'єра про Маму

Хореографічна вистава «Мавка. Шоу»
Попередній матеріал

Хореографічну виставу «Мавка. Шоу» покажуть у 20 містах України

СКАЙ
Наступний матеріал

Гурт СКАЙ уперше дасть великий концерт у Палаці спорту

Новини партнерів