Весняний вайб: Надя Дорофєєва анонсувала новий концерт у Києві

DOROFEEVA
Під час виступу співачки відбудеться благодійний аукціон.

У квітні розпочнеться новий весняний концертний сезон в Osocor Residence, у межах якого продовжать збирати кошти для купівлі «пташок» Dji mavic 3 для бійців 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ. 28 квітня гостей резиденції наповнить «сенсами» найпопулярніша сучасна українська артистка DOROFEEVA. Вона представить у Києві нову концертну програму.

DOROFEEVA

Попри масовані обстріли росії та блекаути, Osocor Residence продовжував працювати протягом буремного 2022-го, аби допомагати захисникам та цивільним, які постраждали через війну. Взимку тут відкрили зимову резиденцію Osocor Winter Residence: London Story. Там влаштували особливе свято — з максимальною економією електроенергії, можливістю безпечного укриття та підтримкою ЗСУ.

Новий сезон буде присвячений українській музиці та українським артистам. 28 квітня його відкриє DOROFEEVA.

Життя артистки цьогоріч сповнили нові сенси, саме їх вона втілила у своїй музиці. 2022-го вона випустила нові пісні, які швидко стали хітами («Різнокольорова», «Думи», «Крапають», «У твоїй душі», «Щоб не було», «вотсап») і надихнули не зупинятися, а йти разом до перемоги.

Цьогоріч DOROFEEVA зібрала 17 солд-аутів в українському турі, де збирала кошти для проекту Superhumans – українського медичного центру для людей травмованих на війні, який спеціалізується на протезуванні, реабілітації, реконструктивній хірургії та лікуванні посттравматичних розладів.

Концерт в Osocor Residence так само буде благодійним. Під час виступу артистки відбудеться аукціон з унікальними лотами. Кошти, виручені з їхнього продажу, підуть на купівлю «пташок» Dji mavic 3 для бійців 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Читайте також

Перша розмова за довгий час: Дантес і Дорофєєва привітали одне одного з офіційним розлученням

Перша розмова за довгий час: Дантес і Дорофєєва привітали одне одного з офіційним розлученням

Отакої! Надя Дорофєєва втратила сексі-кроптоп прямо на сцені

Отакої! Надя Дорофєєва втратила сексі-кроптоп прямо на сцені

 

Фото: Інстаграм

Caribbean Club
Попередній матеріал

Caribbean Club оголосив події квітня: Підпільний Стендап, Рояль з Lida Lee, вистави Чорного Квадрату

Джамала
Наступний матеріал

Джамала представить новий альбом на концерті в Національній опері України

Новини партнерів