Зібрали мільйон на ЗСУ й не збираються зупинятися: Курені продовжують серію благодійних зустрічей

Курені
Нести добро та допомагати нашим захисникам: Kureni влаштовують новий благодійний івент для підтримки ЗСУ.

У липні один із найяскравіших київських майданчиків Kureni відкрив свої двері з головною метою — зібрати кошти на допомогу воїнам, що боронять наші землі від окупанта в 110, 112 бригадах, 128 окремому батальйоні ЗСУ, 6 роті 248 бригади, 17 роті 7 батальйону 27 бригади Національної гвардії України та 2 механічному батальйоні військової частини А4007. Протягом трьох місяців на локації регулярно проходили благодійні зустрічі на користь наших захисників. У другій половині осені Kureni не збираються зупинятися — 30 вересня, 1 та 2 жовтня вони запрошують гостей на благодійну зустріч Kureni Багряні, аби вкотре об’єднати зусилля для допомоги Збройним Силам України.

  • Допомога побратимам на передовій: скільки вдалося зібрати на ЗСУ

Завдяки небайдужим відвідувачам та митцям, які брали участь у заходах, команда Kureni уже закупила й передала захисникам інноваційне військове обладнання на один мільйон гривень. Серед іншого це: дрон DJI MAVIC 3, 2 автівки, 10 планшетів для зручного керування дронами, 10 карток пам’яті 128 Гб, 5 професійних зарядних станцій, 4 сонячні панелі, бронежилет 5-го класу та інше спорядження.

  • Переможний музичний коктейль: хто з артистів та коміків виступив в Kureni

Аби підтримати наших героїв, приїхали до України й виступили на сцені Kureni іноземні артисти: ідеолог афро-хаусу HYENAH з Берліна, JOEL зі своїм лос-анджелеським грувом, FADI із Франції.

Постійними гостями благодійних зустрічей стали наші артисти, колективи й ді-джеї: LATEXFAUNA, TVORCHI, ROXOLANA, CEPASA, PROBASS & HARDY, ЮЮ, Disappeared Completely, CAPE COD, Alexjazz, KAROON, Dennis Adu & Yana Vialova 5tet, Soloviov Jazz, Drum&Tuba Band, «SOL» trio, Smailov, Artem Neba, Votuma, David Kareyan, Mishukov & Bogdanov, Ksenia Palfy, Runov & Fleming, Deenara, The Hardestone, Nil Tarasov, Den Maar та інші.

Підтримувати бойовий дух влучними жартами на всіх заходах допомагали стендап-команди «Бродячий Stand Up» та «Kyiv Stand Up Cult».

  • Надійний культурний фронт: які митці підтримали Kureni

За мистецтво на благодійних зустрічах відповідали талановиті українські майстри: Віталій Кравець, Demian Feriy, Анастасія Рябчук, Serge Payet, Ekvalion, batabams та Наталія Сугірій | RioVerde. Їхня творіння були представлені на другому поверсі по дорозі на оглядовий майданчик.

До збору коштів на допомогу ЗСУ також долучилися неординарні митці з Одеси й Києва: Жека Котенко, Дмитро Ніконоров, Ганна Оборська та Ярослав Войцеховський. Вони представили свої останні роботи на продаж задля підтримки українських воїнів.

  • Від вінтажного минулого до сьогодення: маркет на благодійних зустрічах

Під час кожної з благодійних зустрічей в Kureni проходив маркет вітчизняних майстрів і виробників. Там продавалися речі, зроблені руками українських майстрів від серця до серця, та працював вініловий магазин. За 3 місяці до маркету долучилися понад 100 виробників.

  • Ретрит в самому серці Києва: спортивні заняття

Підтримувати здорове тіло та дух під час благодійних зустрічей допомагали тренування з йоги, стретчингу та інших спортивних напрямків.

Kureni Багряні: Kureni знову запрошують об’єднатися

30 вересня, та 1 & 2 жовтня запрошує на чергову благодійну зустріч. Вона матиме назву Kureni Багряні і традиційно матиме на меті зібрати якнайбільше коштів на інноваційне спорядження для наших воїнів.

Для вереснево-жовтневої зустрічі команда майданчика підготувала добірний лайн-ап українських музикантів. Хедлайнерами трьох благодійних вечорів стануть дослідник електроніки MONOCONDA, пристрасний та експресивний інді-електро-поп гурт KADNAY та артисти провідних Melodic House & Techno/Progressive House лейблів Monastetiq.

Детальний лайн-ап Kureni Багряні:

30.09

MONASTETIQ

Awl Alexander b2b the:id

1.10

MONOCONDA live

Nil Tarasov

Toma Rybka

Diana Jo

2.10

KADNAY live

VOTUMA

Ldm • Sakhno

Nekit • Hanna

Окрім музичних виступів, 30 вересня, 1 та 2 жовтня на відвідувачів чекатимуть маркет цікавих речей, спорт та йога просто неба, смачна їжа й напої, артпарк та мальовничі київські краєвиди.

Kureni не збираються зупинятися і продовжуватимуть зігрівати меломанів добірною музикою. Команда майданчика готує на цей сезон 2 великих концерти знаменитих артистів. Іноземні зірки та неочікувані музичні жанри — усе це незабаром.

На випадок повітряної тривоги на території є укриття на обмежену кількість осіб, а також поруч розташована найглибша станція метро світу «Арсенальна» — для масового укриття.

Дата й час події: 30 вересня з 17:00 до 21:50; 1 жовтня з 14:00 до 21:50; 2 жовтня з 14:00 до 21:50.

Вхід: онлайн-квитки або 200 грн на вході з 17:00 до 18:00, та 400 грн. до 21:30.

Адреса: м. Київ, Паркова дорога, 4 (10 хвилин від метро Арсенальна).

опера
Попередній матеріал

Антистресовий репертуар Національної опери України: афіша на жовтень

Кіно заради Перемоги
Наступний матеріал

Квиток за 1 грн: Multiplex долучилися до національного туру «Кіно заради Перемоги»

Новини партнерів