«У мене є психотерапевт і мільйон технік від стресу»: інтерв’ю з TAYANNA про музику та особисте

TAYANNA
Зі співачкою ми говорили про її експродюсера Алана Бадоєва, подругу з шоу-бізнесу Віру Брежнєву та виховання сина Даніеля.

Напередодні туру Україною під назвою «Довгими дорогами» Viva! поспілкувалася з TAYANNA про особисте, дружбу і творчість.

TAYANNA

— Які у вас нині стосунки з Аланом Бадоєвим? Ви спілкуєтесь?

З Аланом у нас хороші, теплі стосунки, адже нас пов’язує багато років дружби та співпраці, які я дуже ціную. Не можу сказати, що спілкуємось часто, але буває, так як ми працюємо в одній сфері. Я рада нашій дружбі, дуже вдячна Алану за все, що він для мене зробив, і що до сьогодні наші з ним зустрічі завжди цікаво і творчо наповнені.

— У вашого з Вірою Брежнєвою кліпу «Вишиванка» понад два мільйони переглядів на Youtube. Ти очікувала на такий результат?

Коли ми робили дует з Вірою, я ні на що не очікувала, тому що це був поклик душі мого внутрішнього я, хотілося більше розкрити себе та випустити на волю емоції. Я знала, що ця робота для душі, а які будуть результати – не мало значення. Сьогодні ми побачили їх, звісно. Це приємно, що людям сподобалася наша робота. Але тоді нам був цікавий сам шлях до неї, і можна сказати точно, що він був прекрасним.

— Співпраця з Вірою обмежилась спільною піснею чи ви й надалі товаришуєте?

Ми товаришуємо з Вірою, я вважаю її прекрасною людиною, дуже гарною, талановитою і мудрою жінкою.

— Яка пісня, написана особисто, має найбільший емоційний заряд для тебе?

Це пісня «Вийди на світло». Так вже сталося, що деякі мої пісні приходять раніше, ніж стає актуальна чи взагалі зрозуміла їхня суть. Прикладом цього твердження пісня «Вийди на світло», яка зараз є відображенням думок та переживань тих, хто втомився, розгубився і шукає свій шлях. Та головне, що в ній є підтримка та наставлення на віру в себе, в мудрість свого серця й долі. Зараз для мене «Вийди на світло» – пісня цього часу.

— Як син реагує на твою творчість? Чи хотів би він стати музикантом у майбутньому?

Мій син знає всі мої пісні, він чує їх з перших нот створення і запамʼятовує, а також каже, яка буде хітом, а яка ні. У нього хороший слух і голос, але я його не віддаю в музичну школу, напевно, через те, що розумію, як це – бути музикантом. Хоча у майбутньому вирішувати йому самому, чи обирати професію у музичній сфері.

Я як мама завжди буду готова підтримати будь-який його вибір, бо головне – це щастя дитини. 

TAYANNA і її син Даніель

— Як ти борешся зі стресом і творчими блокадами?

Як я борюсь зі стресом? Мені здається, що в мене є мільйон технік і психотерапевт, до яких я завжди звертаюся. Але, враховуючи кількість негативних подій у світі, й це не завжди допомагає. Тому скоріше ми всі вчимося повноцінно жити у стресі, а не боротися з ним. А творчі блокади долати мені допомагають легкість і любов, тільки з ними приходить натхнення.

— Чи відбуваються зміни у твоєму підході до музики з плином часу?

Зміни постійні, адже музика – це віддзеркалення стану душі. В наші часи, коли ми живемо у вирії історичних подій, неможливо не реагувати на них, тому само собою це впливає на підхід до творчості. Також впливають події в особистому житті, бо найкраще співається про те, що відбувається з тобою. Люди відчувають щирість переживань і вірять твоїм словам. Якщо буде награно, то слухач це зрозуміє і не буде більше довіряти.

— Як би ти описала свою музику тим, хто її ніколи не чув?

Моя музика – це історія життя і відверте зізнання. Як я вже казала, через неї я спілкуюся зі своїми слухачами. Але, оскільки ми живемо в однаковій сучасності, більшість пісень відповідна до їхнього душевного стану. Тому тим, хто ніколи не чув мою музику, раджу її послухати і віднайти себе, зарядитися енергією слів і відчути моральну підтримку.

TAYANNA

— Чи маєш ти якісь б’юті-ритуали або звички для підтримки краси і здоров’я?

Я люблю масажі для обличчя. Під час відвідування салону є можливість розслабитися і викинути усі думки з голови. Це час, який я дарую собі для морального відпочинку, але також це дуже добре впливає на стан шкіри. Тому цей ритуал комплексний. І, враховуючи, що стан душі відображається на нашому обличчі, це варто робити з обох причин. Ще люблю ходити в холодну купель, в ній я заряджаюся енергією, отримую фізичну бадьорість і наповнююсь силою води.

— Що зараз відбувається в своєму особистому житті?

Я не знаю, як зараз описати те, що відбувається в особистому житті. Взагалі вважаю, що цю частину моєї особистості не варто виносити на публіку. Можливо, прийде час, коли я захочу поділитися своїм особистим в інтерв’ю, але поки що відповіді варто шукати в моїх піснях.

TAYANNA

TAYANNA

TAYANNA

Фото: пресслужба, Інстаграм TAYANNA

Валерій Харчишин
Попередній матеріал

Валерій Харчишин — про особисте життя, політику і ставлення до артистів, які втекли за кордон

зірки
Наступний матеріал

Раміна Есхакзай, Roxolana, Злата Огнєвіч: українські зірки розповіли про своїх друзів

Новини партнерів