Діана Глостер про чоловіка, в якого знов закохалася після розриву: Між нами була незріла токсичність

Діана Глостер
Діана Глостер розповіла про повторні стосунки з молодим чоловіком, з яким вона зустрічалася в минулому, і роботу над помилками, яку кожен з них зробив.

Нещодавно відома українська блогерка, сучасна лідерка думок і співачка Діана Глостер (Diana Gloster) показала свого бойфренда у новому кліпі й розповіла про розрив стосунків. В її житті сталося так, що кохання було поряд кілька років — спочатку як друг, потім як коханий хлопець, а згодом вони втратили одне одного.

Хто цей молодий чоловік, який знову захопив почуття Діани Глостер, вона розповіла в інтерв’ю.

— Діано, скільки часу тривали ваші перші стосунки?

Вперше ми зустрічались 4 роки. Познайомились, коли мені було 13, дуже довго просто спілкувались. Точніше, Ваня намагався підтримувати зі мною зв'язок. Я була досить обережною і в якомусь сенсі боялася, бо була ще маленькою. Ми почали зустрічатись, коли мені було 19 років і через 4 роки розійшлись.

Перші стосунки у нас були на відстані, тому це досить складно, але водночас романтично. Я навчалась в університеті у Лондоні, він був у Києві. Це було, з одного боку, нестерпно важко, а з іншого, це нас дуже зблизило, тому що хотілось дочекатись того моменту, коли ми нарешті будемо весь час разом. 

Діана Глостер і її коханий чоловік Іван

— Розрив стосунків був травматичним? Хто його ініціював?

Розрив стосунків був дуже важким. Його ініціювала я, тому що на той момент у мене був максимальний стрес щодня — в моїй сім'ї було постійне домашнє насилля з боку батька. Мені просто хотілось пропасти кудись у буквальному сенсі. Ваня тоді цього не розумів. Ця тема ще не була така близька та обговорювана, взагалі ніхто не афішував тоді тему домашнього насильства. Також у стосунках я була готова на якісь відчайдушні кроки, а він ще ні.

— Чи спілкувалися ви після того, як розійшлись?

Три роки ми не спілкувалися зовсім: жодного слова, жодної смс, жодного дзвінка. Більше того, перебуваючи в одному місті та маючи спільних знайомих, ми навіть ні разу не перетнулись, не бачили одне одного, що дивно. Потім, за випадковим збігом обставин, шоу-рум мого бренду відкрився через два квартали, на одній вулиці з офісом Вані. Ми все одно жодного разу не побачились.

— Як ви зустрілися знову та хто зробив перший крок?

Зустрілись ми завдяки музиці, а саме моїй пісні, яку наша спільна знайома показала Вані, і він сказав: «Я хочу зняти кліп на цю пісню». Він тоді вперше після розриву написав мені.

Так дивно, буквально за декілька днів до цього ми вперше за 4 роки перетнулись на вулиці, на перехресті. Я його не бачила, просто знімала сторіс, і хтось мені крикнув щось на зразок: «Красива усмішка». Я повернулась і, як звичайному перехожому, відповіла: «Дякую». Тільки потім я зрозуміла, що то був Ваня.

У нас не було такого, що хтось зробив перший крок до стосунків, бо ми, в принципі, вперше за 4 роки заговорили на знімальному майданчику та домовились працювати над кліпом на пісню «Нас нет». І відбулось якесь диво: ми знімали разом, але при цьому не мали прямої взаємодії один з одним, але кліп вийшов дуже особливим та атмосферним. Після цього ми ще довгий час спілкувались, бо нам треба було просто поговорити, по-справжньому, глибоко, серйозно. Обговорити дуже багато з минулого, що турбувало і його, і мене. Не було такого, що хтось зробив якийсь яскраво виражений крок. Все поступово почало переростати в розуміння, чому ми розійшлись. За 4 роки я кардинально змінилась. Ваня дуже подорослішав. Ми пропустили саме цей період в житті одне одного та ніби знову зустрілись, як вже нові люди.

Діана Глостер і її коханий чоловік Іван

— Який найяскравіших сюрприз тобі готував Ваня?

Насправді мені дуже пощастило, бо Ваня романтик сам по собі і навіть якісь дрібні речі, наприклад, похід у кіно робить як справжнє побачення.  Звичайно, був грандіозний сюрприз ще до того, як ми почали знову зустрічатися, коли я озвучила, що не маю великого бюджету на кліп, він сказав: «На цей бюджет зроби собі класні костюми, і нам потрібна велика масовка, за решту не хвилюйся». Я так і зробила, підготувала сценічні образи, зібрала своїх підписників. В день зйомок я була в шоці, коли приїхала, там був великий павільйон, вся команда вже зібрана, світло, апаратура, все, що необхідно, було готове. Власне, так ми втілили цю ідею, і я ходила просто, як зачарована, і не могла навіть усвідомити до кінця, що це відбувається зі мною.

— Наразі ти у стосунках з чоловіком, з яким вже була раніше. Ваші взаємини змінились, виросли?

Стосунки дуже змінилися. У мене та у Вані відчуття, що ми зустрічаємось, начебто взагалі вперше. Це абсолютно не схоже на те, що було чотири роки тому. Ми дуже подорослішали. Навіть ставлення до формування сім'ї і взагалі до візаємин — інше. І те, як ми зараз працюємо над собою, для того, щоб стосунки були гармонійними, щоб було більше розуміння — це вивело нас абсолютно на інший рівень. Перший досвід ми прожили як підлітки — зустрічались та й усе. В цьому була якась незріла токсичність та егоїзм. Нині ми свідомо створюємо свої стосунки, багато розмовляємо, одразу вирішуємо якісь конфлікти, непорозуміння. Ми не боїмося говорити. Мені здається, це основа будь-яких стосунків, не лише романтичних. Тому кожному бажаю знайти людину, з якою ви із задоволенням будете спілкуватись і говорити про все тут і зараз!

Діана Глостер і її коханий чоловік Іван

Діана Глостер і її коханий чоловік Іван

Діана Глостер і її коханий чоловік Іван

Фото: пресслужба

Наталка Карпа
Попередній матеріал

Наталка Карпа – про сімейну кризу та стосунки з чоловіком: «Ми обговорюємо розлучення»

DZIDZIO
Наступний матеріал

Інтерв’ю DZIDZIO: «Кохатися — це божественне слово»

Новини партнерів