Головний редактор Viva! Іванна Слабошпицька про новий спецвипуск Viva! Переможці

Viva Переможці 2
У День журналіста ми хочемо розповісти про проект "Переможці", яким пишається вся команда редакції журналу Viva! У зв'язку з цим ми публікуємо лист Іванни Слабошпицької, головного редактора нового благодійного спецвипуску журналу "Viva! Переможці".

Палац «Україна». 2017 рік. Червона доріжка, вечірні сукні, смокінги. Сцена найбільш статусної світської події VIVA! Найкрасивіші-2017, яка відзначає популярних особистостей в українському шоу-бізнесі. Я виходжу на сцену, щоб розповісти про соціальну позицію VIVA! і про cпецвипуск VIVA! ПЕРЕМОЖЦІ, й прошу піднятися на сцену героїв нашого проекту ПЕРЕМОЖЦІ. Чоловіки, завдяки яким у більшій частині країни – мир, не надто впевнено й трохи бентежачись, виходять на сцену. Під елегантними костюмами, як того вимагає дрес-код, у них… протези. І зала, не змовляючись, на єдиному подиху встає й зустрічає героїв гучними оплесками. Ці миті виразніші, ніж тисячі слів подяки. Вихід на сцену героїв-ПЕРЕМОЖЦІВ разом із куратором проекту Соломією Вітвіцькою стає кульмінаційним моментом церемонії…

А після концерту, ввечері, один із героїв, розчулений, зізнається мені, як він був вражений. Вражений шквалом оплесків, привітанням 3 500 глядачів, які аплодували стоячи . «Ви дійсно змінили ставлення до нас, людей з ампутаціями, які повернулися з АТО»….

…Нашому проекту вже рік. Але саме цього вечора я реально відчула, що ми змінили ставлення частини нашого суспільства до людей з особливими потребами. Це було для нас найголовніше завдання. Започатковуючи цей проект, ми навіть не припускали, скільки людей відгукнеться, а також яких масштабів він досягне.

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька

На фото: Іванна СЛАБОШПИЦЬКА, головний редактор спецвипуску VIVA! ПЕРЕМОЖЦІ

На наступній сторінці ви можете детально відслідкувати, чого ми досягли та вже реалізували спільними зусиллями. ...Життя продовжується. І саме життя продиктувало нам продовження проекту.

Ви тримаєте в руках новий спецвипуск VIVA! ПЕРЕМОЖЦІ, що став логічним продовженням мультимедійного проекту ПЕРЕМОЖЦІ, який робить команда VIVA! разом з ТСН, канал 1+1.

Обкладинка нового спецвипуску журналу «Viva! Переможці». Придбати спецвипуск можна в кіосках із пресою в усіх містах України, крім зони АТО й АР Крим. Усі кошти з продажу журналу підуть на психологічну реабілітацію та спортивне протезування ветеранів АТО.

Його героями стали ветерани АТО з обмеженими можливостями, які втратили кінцівки в результаті бойових дій на сході країни, але не втратили сили духу, які тренують своє тіло, гідно витримують випробування, надихають інших не здаватися та ставлять перед собою великі цілі в мирному житті. Разом з ветеранами та волонтерами ми запросили у проект паралімпійських чемпіонів, котрі своїми історіями, перемогами та підтримкою надихають на заняття спортом.

Проект Переможці має на меті кілька конкретних завдань:

1. Це робота в галузі психологічної та спортивної реабілітації для ветеранів АТО спільно з благодійною організацією «Серце воїна» під керівництвом доктора наук Романа Торговицького, випускника Гарвардського університету. Роман створив оздоровчу систему SomaSystem та має великий досвід реабілітації ветеранів США. У цьому році заплановані спеціальні тренінги «Перемога над стресом» для ветеранів з ампутаціями.

2. Ми прагнемо привернути увагу до розвитку спортивного протезування, реабілітації поранених, впровадження новітніх технологій та навчання наших спеціалістів.

P.S. Я вдячна Соломії Вітвіцькій, Олександру Мордереру та Тетяні Рубльовій, з якими ми об'єднали наші зусилля та продовжили цей проект.

Дякуємо всім, хто нам допомагає і допомагатиме!

Усі кошти з продажу спецвипуску VIVA! ПЕРЕМОЖЦІ підуть на психологічну реабілітацію та спортивне протезування ветеранів АТО.

Друга частина соціального мультимедійного проекту  «Переможці» - спільна робота команди Телевізійної служби новин ТСН на телеканалі 1+1 та Viva! Лучший журнал о звёздах.

Проект «Переможці» - це і вражаючі фото, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, і відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика, і цикл сюжетів новин ТСН, і спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

У кадрі – люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу! 15 нових надихаючих історій про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами.

Партнерами «Переможців» стали: Андрій Мацола, засновник Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS, Міністерство закордонних справ України, Національний паралімпійський комітет, благодійний фонд «Серце воїна», Клініка доктора Валіхновського, туристична компанія «Феєрія», RunUkraine, організатори візиту Ніка Вуйчича в Україну агенція Key Strategy, дизайнер Андре Тан.

Наші досягнення: За перший рік існування проекту ми здійснили всеукраїнський та світовий виставковий тур. Виставка відвідала 15 країн та 18 міст. За цей час більше 20 млн людей дізналися про проект.

Спецвипуск «VivaПереможці 2» - 15 надихаючих історій про ветеранів АТО та паралімпійців, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу й жаги до життя.

«Команда Viva! сьогодні представляє новий спецвипуск «Viva! Переможці», який став логічним продовженням мультимедійного проекту «Переможці». Благодійний номер вже можна придбати в кіосках преси по всій Україні», - сказала головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька.

Усі кошти з продажу журналу підуть на психологічну реабілітацію та спортивне протезування ветеранів АТО.

Вадим Свириденко
Попередній матеріал

Герой АТО Вадим Свириденко: "Те, що сталося зі мною, - це десь між пеклом і дивом"

герої АТО вирушають до Фінляндії, щоб підтримати збірну України з футболу
Наступний матеріал

"Viva! Переможці": герої АТО вирушають до Фінляндії, щоб підтримати збірну України з футболу

Новини партнерів