Победительница шоу «Голос країни-8» рассказала, как сложилась ее жизнь после проекта

Алена Луценко
Алена Луценко рассказала Viva.ua о своем пути от простой девушки из села до победительницы главного вокального шоу страны.

Накануне премьеры 9-го сезона шоу «Голос країни» мы пообщались с Аленой Луценко – прошлогодней победительницей из команды Сергея Бабкина. Талантливая вокалистка из Белой Церкви рассказала, как изменилась ее жизнь: когда-то она была простой девушкой и мечтала о сцене, а теперь с головой погрузилась в шоу-бизнес. Кстати, недавно Алена презентовала клип на свою первую авторскую песню – «Над Україною».  

Читайте также

Звезда шоу «Голос країни» Вера Кекелия раскрыла секреты стройной фигуры

Звезда шоу «Голос країни» Вера Кекелия раскрыла секреты стройной фигуры

Ни за что не догадаетесь: объявлено имя нового тренера шоу «Голос країни-9»

Ни за что не догадаетесь: объявлено имя нового тренера шоу «Голос країни-9»

Алена Луценко о жизни до шоу «Голос країни»

«Я з дитинства виховувалась у співочій родині. Батьки постійно були на роботі, тому зазвичай мене залишали у дідуся в селі. Він завжди мені співав своїх пісень і сам не помітив того, як співати з ним почала і я. Батькам всі навкруги говорили, що я маю талант. У дитячому садочку вихователь запропонувала мені заспівати. Саме тому мій перший дебют відбувся в 5 років у садочку з піснею "Зацвіла в долині червона калина". Я до цих пір пам'ятаю всі слова цієї пісні. Дідусь дуже мріяв побачити мене на сцені і завжди говорив, "Я знаю, що одного разу увімкну телевізор, а там будеш ти співати".  І на жаль, він трішки недочекався. Його не стало. Але я знаю, що він завжди зі мною. Я співаю на сцені так, як він і мріяв. Родина – це скарб, і все, що я роблю у цьому житті, тільки заради щастя моєї великої родини!»

О периоде участия в вокальном шоу

«Довгий час я не могла знайти себе. Я ходила на кастинги різних проектів, але ні один у своєму житті не пройшла. Я вже не вірила у свої сили, але завдяки своєму старшому брату прийшла на кастинг "Голосу країни-8" на 1+1. Тоді я чітко знала – якщо я не проходжу далі, то припиняю далі займатися цією справою. Мабуть, це не мій шлях. Але цього разу удача мені посміхнулась. Пам'ятаю, як я боялася "сліпих прослуховувань". Мріяла, щоб хоч один тренер до мене повернувся. А коли до мене розвернулися всі 4 крісла, я не могла повірити своєму щастю. Я дуже рада, що пішла в команду Сергія Бабкіна, тому що там я почувала себе, як у родині! У нас були дружні відносини з усіма учасниками, саме тому нам легко було проходити всі етапи шоу. Мені подобалось експериментувати, обирати пісні, змінюватись. Я відчувала себе на своєму місці. Найважчим для мене було перебороти свій страх, це найголовніший конкурент, який йшов зі мною нога в ногу протягом усього проекту. Але я рада, що з кожним разом я все більше вчилася тому, як треба з ним домовлятися. Потрібно лише відчувати пісню, перейнятися кожним словом, повірити в історію, тоді і люди, повірять вам».

Алена Луценко о жизни после проекта

«Життя після шоу існує! І воно змінилось кардинально завдяки людям, які мене підтримували весь «Голос країни». У мене з'явився продюсер Оксана Михайленко, яка зібрала велику команду задля того, щоб допомагати мені розкривати свої нові грані. Я вдячна всім, хто допомагав мені у створенні своєї першої пісні та кліпу "Над Україною", яку ми презентували нещодавно. Ця пісня про нашу віру та любов до Батьківщини. Перша робота – як перші кроки, вони малі, але впевнені. На питання людей, чи буду я співати пісні лише про Україну, можу відповісти – ні. Ми вже записали та підготували для вас багато цікавого. Плануємо тур Україною. Тому слідкуйте за моїм творчим життям та за новинами і про все скоро дізнаєтесь».

Фото: пресс-служба

Надя Дорофеева
Предыдущий материал

Впервые за долгое время: Надя Дорофеева рассказала о Владимире Дантесе и его новом увлечении

Злата Огневич
Следующий материал

Злата Огневич о секретах красоты после 30 лет: «Колбасу и майонез надо сжечь на костре»

Новости партнеров