Співачка KOLA — про перше кохання, стосунки з мамою і розставання з нареченим

KOLA
У день прем’єри пісні «Дочекаюсь» ми поговорили зі співачкою KOLA про її спогади дитинства, близькі стосунки та важливі висновки життя.

Нова пісня KOLA народилася на тлі розлуки з екснареченим, який пішов захищати Україну від російських окупантів. Наразі вони вже не пара.

«Я скоріше не надихалась, а відпускала біль. Я писала пісню в той момент, коли Антон тільки пішов в ЗСУ. Мені було дуже складно і усвідомити це і прийняти, тому пісня народилась дуже швидко, бо в ній всі мої думки, — розповіла KOLA. — Хочу, щоб всі жінки дочекались наших героїв, щоб вони відчували нашу жіночу підтримку, силу, віру та любов завжди».

  • Про найяскравіший спогад дитинства

Моє дитинство було щасливим. Я займалась вокалом, балетом, фортепіано, ходила на хор, вчила англійську та ходила до школи. Моя школа була підлаштована під балетну, тому у класі було лише три хлопця. Боротьба була за них шалена, і ось я пам’ятаю, що ми вже просто задовбали одного хлопця з цих трьох і змушували його відповісти, хто все ж таки йому подобається з дівчат. Кожна з нас, кому він подобався, написала своє ім’я на аркуші та згорнула його, він мав, не дивлячись, обрати один з аркушів — це б і означало, кого він любить. Він обрав не мене. Пам’ятаю, як я мовчки пішла додому, зайшла до своєї кімнати, лягла на ліжко та почала плакати. Мені тоді було 9 років. Потім я мовчки ходила по хаті, поки мама не підійшла та не спитала: «Настуня, що сталося?». А я — до її грудей та плачу страшенно і кажу крізь сльози: «Він любить Діану». Ось таке воно, перше кохання. Але потім наші з ним батьки стали друзями, і ми бачились дуже часто. Вже тоді я зрозуміла, що дуже йому подобаюсь, ми дружили і мене гріла ця дружба. Не знаю, чому саме цей спогад, але як є.

KOLA в дитинстві

KOLA (Анастасія Прудіус) у дитинстві

  • Про свої стосунки з мамою

Мама — це моя найкраща подруга. Вона завжди поважала мою думку, завжди підтримувала, і чим старшою я ставала, тим більше вона прислухалась до мене, до моїх порад. Я мамі завжди розвповідаю все як є, завжди! Вважаю, що мені дуже з цим пощастило, незважаючи на велику різницю у віці, бо моїй мамі 63 роки, я не відчуваю цього, вона дуже молода, і в мене враження, що це моя старша сестра, подруга, ну і, звісно, улюблена мама.

Співачка KOLA і її мама

Співачка KOLA і мама

  • Про переломні моменти

Мій переломний момент — це усвідомлення, що за тебе в цьому житті ніхто нічого не зробить, що ти маєш робити і хотіти сам. Чим більше ти робиш, хочеш, мрієш — тим краще для тебе, бо таким чином ти стаєш щасливим, ти постійно у русі. Я вчуся сьогодні не очікувати нічого. Не чекати ні на кого та ні на що, я вчуся просто жити сьогодні, робити те, що можу та робити це не тому, що треба, а тому, що я справді хочу.

Читайте также

Арестович шокував зізнанням, скільки грошей він заробляє, і розповів про бурхливе особисте життя

Арестович шокував зізнанням, скільки грошей він заробляє, і розповів про бурхливе особисте життя

Іван Дорн розповів, куди переїхав жити з дружиною і дітьми

Іван Дорн розповів, куди переїхав жити з дружиною і дітьми

  • Що далі?

Мої плани — продовжувати вчитись писати пісні, я обожнюю це робити. Хочу допомагати Україні, хочу їздити та виступати на благодійних концертах, збирати кошти для наших ЗСУ. Я дуже вірю в нас, в нашу перемогу і хочу підтримувати всіх нас, як можу. Радію, що сьогодні українську музику слухають, це дуже важливо. Хочу, щоб моя музика допомагала.

KOLA

KOLA

Читайте также

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Топ-8 книг від Наді Дорофєєвої: про життя, кохання, натхнення і розвиток

Топ-8 книг від Наді Дорофєєвої: про життя, кохання, натхнення і розвиток

Фото: пресслужба

Артем Пивоваров
Предыдущий материал

Артем Пивоваров рассказал о своей семье в оккупации: «Не знаю, увижу ли их снова»

Меган Маркл
Следующий материал

41-річна Меган Маркл знялась у вишуканій фотосесії і розкрила свій секрет

Новости партнеров