Через що скандал? Анатолій Анатоліч судитиметься з МАУ і вже знайшов адвоката

Анатолій Анатоліч
Анатолій Анатоліч позиватиметься до суду проти авіакомпанії МАУ після того, як не зміг вилетіти з квитком та посадковим талоном на руках.

Анатолій Анатоліч багато часу проводить за кордоном – як заради роботи, так і відпочиваючи з родиною. Цими вихідними ведучий працював у Кишиневі, в неділю вранці мав вилітати до Києва рейсом Міжнародних авіаліній України. Та через особливі правила перевезень Анатолій не зміг зайти на борт авіалайнера, його зупинили біля літака – виявилося, що авіакомпанія продала на рейс більше квитків, ніж місць у літаку. А за власними правилами МАУ, вищий пріоритет для посадки мали пасажири, які летіли з пересадкою. У результаті Анатоліч не зміг вилетіти з Кишинева – йому запропонували почекати 24 години і вилетіти наступним рейсом наступної доби. Телеведучий не міг чекати – у Києві він мав щільний графік зйомок, які були під загрозою зриву, тим більше, що жодних гарантій успішного вильоту з другої спроби не було. Власними силами і власним коштом Анатоліч доїхав із Кишинева до Одеси, а звідти вилетів до Києва. Замість 9-ї ранку ведучий дістався міста о 18-й годині. У своєму пості ведучий заявив: він судитиметься з авіакомпанією.

«Ситуація з МАУ – вкрай неприємна, адже я вкотре зрозумів, що ні я, ні десятки тисяч інших споживачів не захищені. Боляче й неприємно стояти з українським паспортом і квитком у чужій країні, і почути, що ти не в пріоритеті. Це принизливо і дуже незручно. Від МАУ жодних вибачень за цей час я не почув, тож буду відстоювати свої права у суді. Адвоката я вже знайшов», – прокоментував Анатолій.

Це далеко не перший випадок невдоволення рівнем послуг МАУ. Сам Анатолій Анатоліч вже двічі потрапляв у подібні ситуації – щоправда, обидва рази в останній момент ведучому вдавалося вилетіти за планом. Обурена і співачка Maruv: у неї на рейсах бізнес-класу цієї авіакомпанії двічі зламували валізи і обкрадали їх.

Читайте также

Это не наши проблемы: певице Maruv отказали в компенсации за ограбление в аэропорту

Это не наши проблемы: певице Maruv отказали в компенсации за ограбление в аэропорту

Сладкая парочка: Настя Каменских и Потап улетели в медовый месяц на частном самолете

Сладкая парочка: Настя Каменских и Потап улетели в медовый месяц на частном самолете

Макс Барських та Міша Романова
Предыдущий материал

Міцно тримаючись за руки: Макс Барських та Міша Романова разом з'явились на публіці

Наташа Королева
Следующий материал

Сын Наташи Королевой закрутил роман с моделью

Новости партнеров