«Я был обречен»: Сергей Притула рассказал, как жена спасла его от бытовых страданий

Сергей Притула
Сергей Притула – о быте во время войны. Основатель Благотворительного фонда и ведущий проектов Нового канала рассказал, какую домашнюю работу научился делать, пока жена с детьми находятся в безопасном месте.

Многие украинские семьи сейчас, к сожалению, разделились. Война заставила жен с детьми уехать в более безопасные города Украины или за границу, а мужчины либо воюют на фронте, либо остались поддерживать экономику. Есть еще волонтеры. Один из главных, основатель Благотворительного фонда и ведущий проектов Нового канала Сергей Притула, тоже остался один на хозяйстве.

– Ви не уявляєте, як я «прокачався» у питаннях побуту за час війни. Думаю, мене можуть висміювати, бо речі, про які я зараз говоритиму, для когось просто буденність. І це може здаватися дивним, що я щось таке не вмію робити, – усміхається Сергій Притула. – Отже, я був змушений опанувати мистецтво самостійно користуватися пральною машиною. З пралкою тепер у мене все ок, а сушку поки що вмикати не наважуюсь. Просто розвішую речі. Наступне: вдома на стіні є невеличкі дверцята, які відчиняєш і маєш доступ до багатьох рубильників. Влітку, коли була нестерпна спека, в мене не працювала система кондиціонування. І я був приречений… Якось, коли Катя (дружина Сергія Притули – прим. ред.) подзвонила, вирішив зізнатися, що в нас така проблема вдома, і я страждаю. За її вказівками знайшов спеціальний датчик, показав їй по відеозв’язку. Потім вона сказала ввімкнути один з тих рубильників. Я його «тиць», і все запрацювало. Тепер знаю, що клацнути, щоб усе працювало.

Сергей Притула жена Екатерина

Жена Сергея Притулы Екатерина с дочерью

Притула поздравил любимую с днем рождения

Сергій Притула з дружиною і дітьми

Что касается еды, то Сергей Притула признался, что почти не готовит дома.

– Їм у Фонді, – розповів волонтер в інтерв’ю Маші Єфросиніній. – Є підприємці, які підтримують нас та привозять їжу. Якщо я вдома, а світла немає, то скажу так: гречка і котлета не такі вже й холодні, якщо ти хочеш їсти. Котлетою тою або зі мною діляться добрі люди, або заїжджаю в кулінарію й купую усе готове (усміхається).

Напомним, что Александр Педан рассказал о политическом будущем Сергее Притуле.

Читайте также

Сергій Притула розповів, чи знав він, що почнеться війна

Сергій Притула розповів, чи знав він, що почнеться війна

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Фото: соцсети

Алек Болдуин
Предыдущий материал

Официально: Алеку Болдуину предъявили обвинение в убийстве Галины Хатчинс

Бейонсе
Следующий материал

Обнаженная Бейонсе в белье из кристаллов осчастливила фанатов новостью

Новости партнеров