Як Meest China допомагає Україні та ЗСУ: «Наш план – працювати на економіку країни»

Meest China
У перші дні війни багато логістичних компаній припинили свою роботу. Через це утворилася величезна прогалина із замовленнями та поставками. Деякі компанії досі не відновили свою роботу.

Однією з перших, хто зміг швидко адаптуватися під поточні умови, стала компанія Meest China, яка займається викупом та доставкою товарів з Китаю. Саме Meest China першою в Україні відновила доставку з Китаю під час війни.

Meest China

З перших місяців війни Міст Чайна налагодила доставку для ЗСУ необхідних товарів з китайського ринку та продовжує організовувати цей процес.

Насамперед у китайських виробників закуповують усе, що необхідно для армії:

  • наколінники, захист
  • плитоноски
  • одяг
  • спальні мішки, намети
  • аптечки, турнікети для зупинки крові

Прибуток, який отримує компанія Meest China, вона різними способами перенаправляє на допомогу ЗСУ. Загальними зусиллями було придбано та передано військовим десятки тисяч бронежилетів, рації, тепловізори, медичне обладнання, турнікети, броньовані машини, пікапи, джипи.

У липні 2022 року логістична компанія Meest China передала Збройним cилам України на харківському напрямку два автомобілі, одну броньовану машину та два квадроцикли для боротьби з російським агресором.

Meest China допомагає ЗСУ

З ініціативи акціонера компанії В’ячеслава Лисенка весь червень місяць команда Meest China невпинно працювала на своєму економічному фронті, щоб виконати план і з отриманого прибутку мати змогу допомогти Збройним cилам України.

Топменеджери компанії особисто відвідали позиції наших захисників у Харкові, передали військовим автомобільну техніку та на власні очі побачили, як зараз виглядає місто, яке вже дуже постраждало і щодня продовжує потерпати від прильотів бомб та ракет.

З початку повномасштабного вторгнення 24 лютого компанія Meest China максимально долучається до підтримки країни з економічного боку: сплачує податки, розвиває нові напрямки та послуги, щоб мати змогу допомагати українським військовим. Велику вдячність Meest China висловлює своїм клієнтам, які продовжують користуватися послугами компанії і таким чином теж долучаються до благодійності.

Відео про те, як працює компанія у нових воєнних реаліях:

“Єдиний стратегічний план Meest China – працювати на економіку країни, надавати робочі місця, не дозволяти ворогу вибити нас з колії і продовжувати допомагати ЗСУ. Ми були першим перевізником з Китаю, який відновив свою діяльність під час війни. Небо в Україні було і залишається закритим, порти також не працюють. Тому ми налагодили доставку з Китаю до України через територію країн Європи. Незважаючи на такі логістичні труднощі, ми маємо оптимальні строки доставки – авіадоставка за 14 днів та доставка морем за 55 днів, – розповідає Ольга Бафоєва. – Ми змогли повністю втримати колектив і навіть прийняли в команду нових працівників під час війни. Ми активно працюємо над станом наших співробітників, проводимо тренінги з метою зміцнення ментального здоров’я. Для нас важливо рухатися далі. Під час війни ми переїхали у значно більший новий склад, що дозволяє нам швидше обробляти посилки клиєнтів. Також, запустили доставку до країн Європи та відкрили офіс у Польщі. Та все це було б неможливим без наших клієнтів. Тому ми дякуємо всім українцям, які знаходять в собі сміливість кожного дня рухатися далі своїм шляхом, підтримуючи себе та українські компанії”.

Meest China допомагає купувати товари безпосередньо у китайських виробників з перевіркою та підтримкою у Китаї. Компанія має власний склад в Гуанчжоу. Перед відправкою посилки можна замовити додаткові послуги, такі як перевірка товару, посилена упаковка, фотозвіт, і найголовніше, консолідація (можливість об'єднати товари від різних продавців в одну посилку). Нещодавно компанія запустила нові напрямки, і тепер оформити посилку з Китаю можна також із доставкою до Польщі, Німеччини, Угорщини, Словаччини, Румунії.

Завдяки функціональному онлайн-сервісу, який працює як конструктор, Meest China зробила процес оформлення доставки посилок максимально зручним і простим для клієнтів. Головна ідея в тому, що клієнт може самостійно обирати саме ті послуги, які йому необхідні для швидкої та якісної доставки його товарів, не обмежуючи себе однією пропозицією.

Meest China

Купівля товарів на китайських маркетплейсах продовжує користуватися популярністю. Окрім Aliexpress, активно працюють й інші китайські маркетплейси, такі як Tmall, Taobao, 1688. Саме з цими платформами працює Meest China. Можна самостійно обрати, викупити товар з них і оформити його доставку в Україну компанією Meest China. Докладні інструкції, як це зробити, можна знайти на сайті Meest China за посиланням.

Але є й інший варіант. Можна скористатися сервісом викупу товарів з китайських маркетплейсів – Meest China Shop. Це значно простіше, оскільки не потрібно спілкуватися з китайськими продавцями, самостійно викуповувати товари та оформлювати їх доставку до складу в Китаї, а також вирішувати різноманітні проблемні ситуації. Все це робить Meest China Shop.

Викупом товарів займаються реальні люди – викупники. Вони спілкуються з продавцями, уточнюють деталі щодо наявності потрібної кількості, розміру, кольору товарів та оформлюють доставку товарів до складу Meest Shop у Китаї. Клієнту залишається тільки оформити та сплатити доставку в Україну. Більшість товарів викуповується менше, ніж за 6 годин! Висока швидкість роботи викупників допомагає вам заощаджувати час та швидше отримувати свої товари вже в Україні.

Meest China

Щоб зареєструватися на Meest China Shop та створити перше замовлення, є також детальні інструкції на сайті.

Для читачів матеріалу Meest China надає спеціальний бонус – знижку 10% на доставку посилки з Китаю з промокодом VIVA22 (дійсний до 12 листопада 2022 року). Промокод можна активувати в особистому кабінеті на сайті Meest China.

Доставка посилок із Китаю компанією Meest China здійснюється двома способами: авіа (від 14 до 20 днів) або морем (60-65 днів). По Україні доставкою займаються партнерські служби доставки та вартість автоматично включається до загального тарифу за доставку.

Окрім доставки поштових посилок, Meest China займається доставкою комерційних вантажів з Китаю в Україну. Для комерційних вантажів Meest China здійснює доставку товарів з Китаю «під ключ», з митним очищенням та всіма необхідними документами для офіційного продажу товару в Україні. Крім того, можлива доставка в Україну комерційних вантажів не лише з Китаю, а й з Японії, Таїланду, Кореї та інших країн.

Meest China

Meest China створила справді унікальний сервіс з повним спектром послуг, які допомагають клієнтам економити час, гроші та нерви. Довіряючи доставку Meest China, завжди можна розраховувати на:

  • організацію доставки будь-якої складності
  • мінімальні терміни доставки
  • допомогу у викупі товарів без переплат
  • високі стандарти обслуговування
  • 100% гарантію за збереження товару

Фото надані пресслужбою

Міша Крупін
Предыдущий материал

Палає: Міша Крупін заспівав пісню про Кримський міст, яку написав за 15 хвилин

Олена-Крістіна Лебідь з мамою
Следующий материал

Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як її мама відновлюється після окупації

Новости партнеров