Без Потапа: Настя Каменських повернулась в Україну і розповіла, що вдома змусило її розплакатись

Настя Каменських
Співачка Настя Каменських після п’яти місяців перебування за кордоном повернулась додому.

Вперше після повернення в Україну Настя Каменських завітала на телебачення і розповіла, яким були її емоції, коли вона перетнула кордон і вдихнула рідне повітря. Співачка не була вдома з початку повномасштабного вторгнення. Каменських поділилась: найперше, що зробила, коли приїхала – одразу навідалась до своєї мами.

«Звичайно, зовсім по-іншому пахне своя земля. Ми і цілували, і припадали. Я поїхала до своєї мами, вона вже довгий час в Україні, дуже за нею скучила. І своя рідна оселя – це зовсім інше. Коли ти весь час на валізах, а тут наша яблуня, яка вродила. Минулого року вона не давала плодів, а зараз вродила, я просто розплакалась», – розповіла Настя Каменських в програмі «Сніданок з 1+1» на ТЕТ.

Ведучий «Сніданку» Юрій Горбунов прокоментував, як особисто дізнався про повернення Насті Каменських. Окрім того, що зірки є кумами, їхні будинки розташовані по сусідству. Горбунов зізнався: побачив, що на літній терасі горить світло, і запідозрив щось.

«Бачу, що на літній терасі світиться світло. Беру телефон, пишу Насті: «У вас там заплановано щось? Хтось прибирає чи прийшов квіти полити?», а вона питає де я, чи можу зайти. А я в той момент якраз не можу зайти. Чую, хтось дзвонить у двері, відкриваю: Настя», – зізнався Горбунов.

«Я спеціально хотіла на нього наскочити, а потім розхвилювалася, що зроблю сюрприз, а Юрчик прийде з якимись вилами», – пожартувала Настя.

Настя Каменських

За понад п’ять місяців Настя Каменських об’їздила багато європейських країн з благодійними виступами та концертами. Разом з іншими артистами та своїм чоловіком Потапом співачці вдалось зібрати понад 75 млн гривень на допомогу Україні. Проте NK висловила побоювання, що війна в Україні може перетворитись на буденність для світу.

«Мені так страшно… Авжеж, благодійні концерти – це дуже важливо, збирати кошти, але найважливіше, щоб наша жахлива війна не стала буденністю для світу. Щоб про нас не забували, щоб допомагали, говорили… Я дуже багато даю інтерв’ю, бо хочу бути рупором, голосом своєї країни, мені треба показувати, розказувати, як це відбувається насправді. Мене запитали в Америці: «Що ви думаєте з приводу цього конфлікту?». Я як там роздала, який конфлікт, ви при своєму розумі? Ви розумієте, що у нас справжній геноцид, який конфлікт? У мене навіть є добірка фото, де сидять усі ведучі американського шоу з відкритим ротом на мене. Треба розповідати та поширювати правду», – емоційно зазначила співачка.

При цьому Настя Каменських пригадала свою участь у цьогорічній премії Latin American Music Awards 2022, де світові зірки присвятили музичний номер Україні, а NK виступила з промовою, яка змусила всю залу плескати стоячи. За словами співачки, іспанською мовою розмовляє майже третина світу. Це багато країн, які також мають війни на своїх територіях.

«Я розповіла, що хочу виступити з промовою. Режисери сказали: даємо тобі такий час, скільки потрібно. Просто розкажи та донеси. Бо вони усі нас розуміють, у багатьох країн є подібні історії, наприклад, Венесуела, деякі не бачили по 10 років своїх батьків, такі історії розповідали, дуже схоже з нашою ситуацією. Куба – там також воєнні дії. І вони усі, коли розповідають про це – плачуть», – підкреслила Настя Каменських.

Нагадаємо, днями в Україну повернулась Надя Дорофєєва і розповіла про чуттєву зустріч зі своїм новим коханим

Фото: Інстаграм

Євробачення 2023
Предыдущий материал

Нацвідбір на Євробачення-2023: жодних пісень російською мовою, нові правила і журі

Андрій Хветкевич
Следующий материал

Учасник «Холостячки-2» Андрій Хветкевич зробив камінг-аут і заручився: «Він сказав так»

Новости партнеров