Кіборг Азовсталі: український виконавець розповів історію військовополоненого з Маріуполя

Chingis
Історія захисника Маріуполя, підполковника Нацгвардії, кіборга "Азовсталі", оспівана у композиції співака Chingis — “Очі”.

Український виконавець Chingis презентує сингл “Очі”. Рідний племінник співака, Андрій — поранений полонений офіцер, який до останнього захищав свою родину. Дружина з маленьким сином, пройшовши фільтраційні табори, наразі у безпеці. А він — у полоні. Увесь біль свого серця, своєї родини й усієї України втілено у пісні "Очі".

“Маю сміливість розказати вам історію. Історію кохання, історію виживання, історію війни, історію "Азовсталі". Він — захисник Маріуполя, підполковник Нацгвардії, кіборг "Азовсталі", син моєї рідної сестри. Вона — дружина військового. Бранка бомбосховища "Азовсталь" із сином на руках. Це біль мого серця. Він мій рідний племінник. Наразі поранений військовополонений офіцер. Вона — моя невістка, яка пройшла із дитиною фільтраційні табори. Вже у безпеці. Що далі? Скільки таких історій, доки триває війна? Скільки очей з надією? Скільки сердець? Вірю в Україну та ЗСУ! Бо віра — в очах кожного з вас. Бо ваші очі лоскочуть душу…”, — розповідає Chingis.

Читайте также

Українці закликають врятувати 82 полонених медикинь з Маріуполя

Українці закликають врятувати 82 полонених медикинь з Маріуполя

«Ви що, здуріли?»: Леся Нікітюк зізналася, яку суму їй пропонували люди з Маріуполя

«Ви що, здуріли?»: Леся Нікітюк зізналася, яку суму їй пропонували люди з Маріуполя

Заради допомоги військовим Chingis заснував благодійний проєкт We are from Ukraine. Увесь прибуток з продажу речей з унікальною патріотичною символікою відправляється на потреби ЗСУ та ТРО.

Юлія Зорій з котом
Предыдущий материал

Кішка міністра оборони сіла на голову: дружина Резнікова Юлія Зорій розповіла про домашню улюбленицю

Віра Кекелія
Следующий материал

Віра Кекелія народила другу дитину: перша фотосесія з новонародженим сином

Новости партнеров