Даша Астаф'єва, Артем Пивоваров, Нікіта Добринін знялися для артпроєкту Culture Matters

Culture Matters
Зірки об’єдналися для допомоги дітям-переселенцям.

З перших днів повномасштабного вторгнення відомі українці – музиканти, співаки, художники, дизайнери, кінорежисери, телеведучі – ініціюють самі або ж доєднуються до різноманітних проєктів та акцій, покликаних допомогти тим, хто найбільше постраждав від бойових дій в Україні. Маючи величезну кількість підписників, шанувальників та неабияку довіру, вони обʼєднують сотні тисяч українців навколо благодійних ініціатив.

2 серпня стартував благодійний артпроєкт Culture Matters, метою якого є допомога  дітям-переселенцям з окупованих та найбільш обстрілюваних українських міст та територій. Художник Станіслав Тіунов створив колекцію з 10 сюрреалістичних чорно-білих принтів у форматі умисного мінімалізму і дилетантизму. Зображення були перенесені на футболки білого кольору, з яких була створена лімітована колекція, а гроші з продажу підуть на потреби дітей, постраждалих від війни.

У ролі селфі-моделей для лукбуку виступили артисти Даша Астафʼєва, Артем Пивоваров, Міс Україна-2021 Олександра Яремчук, блогер Андрій Трушковський, кінопродюсер Олексій Гладушевський, телеведучі Тімур Мірошниченко, Нікіта Добринін та Андрій Джеджула.

Колекція футболок білого кольору з принтами виставлена на продаж на сторінці проєкту в Instagram, вартість футболки становить 999 грн.

На отримані кошти будуть закуплені м’які іграшки та ігри для розвитку, поділки, розмальовки, альбоми з наклейками для 194 дітей-переселенців з Харкова, Кременчука та Маріуполя, що зараз знаходяться у Суботцівській територіальній громаді на Кіровоградщині та перебувають під опікою благодійного фонду “Можемо разом”.

Благодійний фонд “Можемо разом” також ініціював збір коштів на 10 000 джгутів-турнікетів для медичного батальйону “Госпітальєри”, що займається наданням першої медичної допомоги та евакуацією поранених воїнів з фронту. Зробити внесок можна на онлайн-платформі для подолання гуманітарної катастрофи, спровокованої воєнними діями на території України.

Читайте также

Віра Брежнєва показала, як змінилася зовні, і розповіла про особисте життя

Віра Брежнєва показала, як змінилася зовні, і розповіла про особисте життя

Скриптоніт почав концерт хвилиною мовчання і пожертвував $20 тисяч фонду Маші Єфросиніної

Скриптоніт почав концерт хвилиною мовчання і пожертвував $20 тисяч фонду Маші Єфросиніної

Фото: пресслужба

Леся Нікітюк
Предыдущий материал

«Ви що, здуріли?»: Леся Нікітюк зізналася, яку суму їй пропонували люди з Маріуполя

Женя Кот і Наталя Татарінцева
Следующий материал

Женя Кот і Наталя Татарінцева відверто розповіли про спроби завагітніти

Новости партнеров