Олександр Педан – про доньку-медалістку: «Вона буде навчатися в Україні»

Педан
Дочка ведучого Нового каналу і його співведуча в освітньому тревелі «УніверCheck» закінчила школу на відмінно та планує вступати в Україні.

17-річна Лера Педан – цьогорічна абітурієнтка. Попри своє відоме завдяки татусю-ведучому Нового каналу Олександру Педану на всю країну прізвище, дівчина намагається досягнути успіху власними силами. Вона встигала все – і вчитись, і спільний з батьком проект про університети України «УніверCheck» знімати. А ще здобула золоту медаль у школі.

Олександр Педан з дочкою

«Наша велика перемога складається з маленьких. Кожен має виконувати свою роботу. Збройні сили України  боронити державу. Підприємці  працювати задля економіки. Діти – навчатися. Це дуже важливо, тому що освіта зараз понад усе, – говорить Олександр Педан. – Леруська закінчила школу із золотою медаллю. І я цим дуже пишаюся. На жаль, війна забрала у випускників такі щемливі спогади кожного 11-класника: останній дзвоник, випускний, вальс. Не так ми уявляли випускний вечір доньки. Та попри всі негаразди дуже поважаю Леру за те, що вона абсолютно самостійно й заслужено здобула цю медаль. За 11 років навчання сідав з нею за уроки лише тоді, коли донька хотіла уваги, а не потребувала допомоги. Для нас із дружиною ці роки минули легко, ненав'язливо і в кайф. Хочеться подякувати вчителям за працю та рівень викладання і, звісно, Лері, тому що вона завжди прагне вчитися, любить це і по-дорослому вміє».

Читайте также

Ведучий марафону «Єдині новини» Вадим Карп’як розповів про дружину: «Наш шлюб — ідеальний»

Ведучий марафону «Єдині новини» Вадим Карп’як розповів про дружину: «Наш шлюб — ідеальний»

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за мамою

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за мамою

Попереду в доньки Педана, як і в усіх інших українських випускників, – Національний мультипредметний тест.

«Бажаю його скласти на найвищі бали, визначитися з університетом та вступити саме туди, куди хочеться, – звертається ведучий Нового каналу до доньки. – А ми з мамою допоможемо всім, чим можемо. Навіть придумали проект «УніверCheck», щоб тобі й половині України було легше визначитися з вишем і професією. Усе в твоїх руках, не сумніваюся, що вдасться, як задумала. Усім бажаю класно скласти тест і не проґавити вступну кампанію, тому що це зараз надважливо як для батьків, так і для країни».

Телеведучий та громадський діяч зізнався, що його донька вступатиме в український виш.

«Ми сіли сім’єю разом із Лерою і все проговорили. Я намагався не тиснути, – розповів він в інтерв’ю ICTV. – Вирішили, що вона буде навчатися в Україні. Це насамперед вибір доньки».

Олександр Педан з дружиною і дітьми

Фото: пресслужба

Руслана Писанка
Предыдущий материал

Руслана Писанка після тяжкої хвороби пішла з життя слідом за мамою

проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу
Следующий материал

Не дамо знекровити країну! ПУМБ ініціює проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу

Новости партнеров