Ольга Сумська про смерть Руслани Писанки: «Я шокована. Ми спілкувались два тижні тому»

Руслана Писанка
Новина про смерть Руслани Писанки стала шоком для всіх, хто її знав і любив.

19 липня Руслана Писанка пішла з життя від важкої хвороби, про яку нікому не говорила. Навіть колеги, які були поряд останні роки і працювали з нею пліч-о-пліч, не знали, що акторка хворіє.

На своїй сторінці в Інстаграм Ольга Сумська розповіла, що востаннє спілкувалася з Русланою Писанкою два тижні тому і гадки не мала, що та бореться за життя:

«Руся, рідна наша… Я шокована… Ніколи б не подумала, що буду писати ці слова… Ні, не можу збагнути… Мабуть, були серйозні проблеми зі здоров’ям. Руся нікому нічого не говорила. Ми спілкувались два тижні тому, планували разом зіграти у новій виставі. Немає сил повірити в цю страшну новину. Руся розповідала мені, як ховала маму, по вайберу, бо вона вже була тоді в Німеччині, коли Ігор всім займався, похованням мами Руслани у лютому, як ії не стало, як бомбили Гореничі, як вони виїхали з Києва світ-заочі… Вона співчувала мені щодо втрати нашої мами у лютому… Розповіла про операцію на нозі, яку зламала до війни на виставі, як лікарі збирали її по шматочках. Скільки років ми разом в театральній антрепризі, скільки зіграно прекрасних вистав! Більш харизматичної актриси і особистості важко уявити. Ми могли говорити годинами про все. Її «Ольга В’ячеславівна, як ти?» мене так завжди зігрівало. Руся дуже важко пережила смерть брата декілька років тому, він був прекрасним кінооператором, потім операція на серці у мами… Я бачила, як їй важко, але вона не подавала виду. Ніхто не знав про її біль. На публіці це завжди феєрверк емоцій, чарівності, таланту і доброго гумору. Я раділа за Русю, коли ії затвердили на плюсах ведучою програми «Твій день». Милувалась нею в кадрі, я знала, наскільки для неї це було важливо — повернутися на ТБ…

Ця страшна новина про її втрату приголомшила всю країну, мільйони прихильників Руслани. Прощавай, наша Русланочко! Лети, нехай там, в засвітах тобі буде добре… Глибокі співчуття родині та чоловікові. Помолимось за упокій душі раби Божої Руслани Писанки».

Читайте также

Руслана Писанка померла

Руслана Писанка померла

Могилевська прокоментувала смерть Руслани Писанки і показала спільне фото з Зеленським

Могилевська прокоментувала смерть Руслани Писанки і показала спільне фото з Зеленським

Фото: Інстаграм, архів Viva!

Вадим Карп’як і його дружина Тетяна
Предыдущий материал

Ведучий марафону «Єдині новини» Вадим Карп’як розповів про дружину: «Наш шлюб — ідеальний»

проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу
Следующий материал

Не дамо знекровити країну! ПУМБ ініціює проєкт на підтримку донорства крові та українського бізнесу

Новости партнеров