Contra spem spero нашого часу: Аня Трінчер і MBreeze випустили дуетну пісню

Аня Трінчер і MBreeze
Про любов під час війни, надію та сподівання. Чуттєва історія від Ані Трінчер та Олександра з MBreeze у новому музичному творі артистів.

Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну один з підписників Ані Трінчер на імʼя Максим Козиний подарував їй авторську пісню. Щойно співачка побачила текст – зрозуміла, що цю композицію має почути вся країна.

«Сьогодні ми всі розлучилися, але не через сварки чи нелюбов, а через війну. Ми всі сумуємо за Батьківщиною, родиною, нормальним життям. Для багатьох з нас єдина можливість зустрітися з коханим, випити каву в своєму домі чи обійняти близьких людей – це пірнути у спогади чи зануритися в сновидіння. Ця робота підкреслює наші сподівання на возʼєднання та повернення всіх тих, кто вимушений зараз бути далеко від дому», – прокоментувала співачка Аня Трінчер.

За покликом серця Аня списалася з Олександром з MBreeze, щоб створити цю пісню разом. І вона не прогадала. Бо завдяки саунд-продакшену хлопців трек вийшов таким, яким його й задумала співачка. З тим настроєм, відчуттями і проникливістю, яка відчутна в кожній їх пісні.

«Пісня дійсно склалася, і вона – у самісіньке серце. Ми багато працювали з Анною над нею і ледь встигали до комендантської години дістатися додому, а іноді доводилося залишатися на студії. Але чим більше ми працювали над нею, тим більше розуміли, що це не може обмежитись тільки музикою. Тому ми наважились створити чуттєву історію кохання під час війни, яку нам допомогли розкрити креативна агенція Divergent в нашій спільній відео роботі на трек "Ти робив мені каву"», – поділився Олександр, фронтмен гурту MBreeze.

Аня Трінчер і MBreeze

Режисерська група, що працювала над створенням відео, знаходилася на різних континентах світу. Та незважаючи на це, всі обʼєднались для того, щоб долучитися до створення історії, яка торкнеться серця кожного українця.

«Для створення цього відео ми надихалися відомими рядками письменниці Лесі Українки з вірша Contra Spem Spero, – коментує режисерка Валерія Фадєєва. – Наші сподівання, любов до Батьківщини, домівки, друзів, нашого місця сили – це енергія творяча, не руйнівна. Саме вона допоможе відбудувати краще життя. Бо енергія любові – це енергія українців».

Так! я буду крізь сльози сміятись,

Серед лиха співати пісні,

Без надії таки сподіватись,

Буду жити! Геть думи сумні! (Леся Українка, 1893р.)

Читайте также

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

З голлівудським розмахом: топ-6 українських фільмів від Олександра Педана

Леся Нікітюк пояснила, чому не може відмовитися від салонного манікюру

Леся Нікітюк пояснила, чому не може відмовитися від салонного манікюру

Незабаром живе виконання пісні почують батько Аніного нареченого та його військовий загін, які захищають Україну на фронті. У такий спосіб співачка хоче підняти бойовий дух героїчним чоловікам, в також задобрити майбутнього свекра перед весіллям, бо хоче, аби саме він проводжав її до вівтаря…   

«Ця пісня для тих, хто живе вірою, що “як раніше” можливо. Що воно обов’язково настане. І що закохані будуть приносити каву одне одному в ліжко, цілуватимуть, обійматимуть ніжно. Я і сама чекаю цього більше за все. Навіть більше за власне весілля. Хоча і його треба зробити», – каже Аня Трінчер.

За ці 4 місяці Аня Трінчер та MBreeze активно брали участь на культурному фронті країни, виступали на благодійних концертах та встигли випустити ряд композицій на підтримку України. MBreeze створив декілька пісень, до яких увійшли послання "Окупанту" та "Українцю", а Аня Трінчер презентувала проникливу пісню "Не залишай", в якій передала біль українських жінок у воєнні часи.

Читайте также

Зірки розповіли, яка українська музика зараз грає в їхніх плей-листах

Зірки розповіли, яка українська музика зараз грає в їхніх плей-листах

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

зняти готівку з української картки в Польщі
Предыдущий материал

Як зняти готівку з української картки в Польщі?

зняти готівку з української картки в Польщі
Следующий материал

Як зняти готівку з української картки в Польщі?

Новости партнеров