Діана Глостер розповіла про життя у Франції: «Ми були шоковані»

Діана Глостер
Співачка та інфлюєнсерка Diana Gloster розповіла про свій досвід біженства, волонтерство з першого дня війни та військові пісні.

Більшість зірок шоубізнесу під час війни опинилися за кордоном. Діана Глостер — не виняток. Дівчина виїхала до Франції після того, як безупинне волонтерство виснажило її фізично і потрібно було відновлювати сили.

«Після 1,5 місяці безперервного волонтерства 24/7 мій психологічний стан значно погіршився. Тоді нікому не було зрозуміло, що треба допомагати, але турбуватись і про себе. Мій хлопець і друзі дуже попросили мене виїхати хоча б на деякий час, тому було прийнято рішення їхати. Мені було все одно куди, адже я не хотіла нікуди. Врешті-решт поїхала у Францію тільки тому, що найкраща подруга сказала, що є безкоштовне житло», — розповіла Діана.

Читайте также

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Юрій Горбунов розповів про секрет ідеального шлюбу з Катериною Осадчею

Alina Pash розповіла, що їй сказав тато перед тим, як пішов на війну

Alina Pash розповіла, що їй сказав тато перед тим, як пішов на війну

У Франції Діану Глостер прихистила жінка з Білорусі — вона надала дівчині розкішне житло цілком безкоштовно. 

«Ми їхали 4 дні, і коли нарешті доїхали, я не могла повірити своїм очам, адже це була не просто якась квартира, а велика, затишна, сучасна з великим балконом і двома спальнями. Ми були шоковані. Нас зустріла власниця квартири, сказала, що ми можемо жити безкоштовно скільки буде потрібно і що вона вірить, що Україна скоро переможе. Ми були вдячні до сліз. Та згодом за вечерею ми вирішили розпитати її історію і дізнатися трішки більше про вельми щедру сім’ю, яка дала нам притулок. Моєму здивуванню не було меж, коли власниця сказала «ми з Білорусі». У повітрі повисла пауза, і потім вона додала: «Але ми вже 8 років живемо тут і обожнюємо Гордона з Арестовичем. Не пропускаємо жодного випуску на Youtube», — поділилась співачка.

Діана Глостер

«Вона розпитала нас про війну у всіх подробицях і поїхала, залишивши нам свій дім. Незважаючи на гарні умови, я хотіла додому кожного дня і тричі поривалась поїхати в Україну. Кожен раз я питала себе: «Вже можна повернутися?». Аж доки через 3 тижні після прибуття я просто не купила квитки на автобус, не зібрала речі і не повернулась у Київ», — прокоментувала Діана Глостер.

Читайте также

Діана Глостер про чоловіка, в якого знов закохалася після розриву: Між нами була незріла токсичність

Діана Глостер про чоловіка, в якого знов закохалася після розриву: Між нами була незріла токсичність

Бред Пітт зізнався, що страждає на рідкісну і невиліковну хворобу

Бред Пітт зізнався, що страждає на рідкісну і невиліковну хворобу

Діана Глостер

«З собою я привезла досвід біженства, відновлений фізичний стан та пісні. Одна з них вийшла тепер на всіх музичних платформах. Її назва «Не питай», і в ній описані всі мої почуття далеко від дому. Весь сум, уся надія і любов до рідного місця. Сподіваюсь, що кожен, хто послухає її, відчує підтримку і буде триматися. Бо немає краще місця, ніж рідний дім. І більшість українців тепер знає і відчуває це по-справжньому», — додала Діана.

Пісня присвячена усім українським біженцям, які втратили свої будинки назавжди. Ті, хто вимушений був поїхати до рідних, близьких, друзів або тих незнайомих людей, хто прийняв біженців, не ставлячи зайвих питань. Ця пісня, про думки людини, яка знаходиться далеко від дому та багато думає про повернення у рідні стіни, але є стільки «але».

Діана Глостер

«Немає краще місця, аніж дім. Для українців дуже важлива підтримка, яку здійснюють країни ЄС. Ми вдячні за те, що можемо продовжувати життя за кордоном, але душа тягне нас на рідні простори, навіть якщо там небезпечно», — продовжила співачка.

Фото обкладинки: Анна Гольцберг
Фото у патріотичному вбранні: Марія Попік 

Elena Dunder
Предыдущий материал

Elena Dunder призывает мир больше помогать Украине: «Наша страна должна быть в центре внимания»

Олег Винник і Софія Ротару
Следующий материал

«Ваші кумири – сцикуни»: Наталія Мосейчук розкритикувала Винника та Ротару, які замовчують війну

Новости партнеров