Маша Данілова: про ініціативу до Дня захисту дітей, першу сольну пісню та благодійність

Маша Данілова
Молода українська співачка Маша Данілова, яка нещодавно привезла перемогу в італійському конкурсі SanRemo Junior 2022 та Кубок Миру від Юнісеф, розповіла, як привітала діток-переселенців з Днем захисту дітей.

«З самого початку війни я насправді дуже хотіла допомогти нашій країні й нашим людям. Коли дізналась, що можу подарувати радість українським дітям, які зараз у скрутній ситуації, то, звісно, відразу погодилась. В центрі «Я вірю в тебе» живуть і навчаються дітки з інклюзією. Ми зробили для них дуже класні бокси, але для нас головне — це емоції дітей, вони неймовірні. Я взагалі дуже люблю діток, для мене вони такі світлі, маленькі янголятка. Тому мені дуже сподобалась поїздка і спілкування з ними — це було дуже цікаво та душевно. Ми співали пісень, малювали, грали в ігри, розповідали один одному історії. Це була чутлива поїздка, і я з радістю повторила б її ще раз», — розповідає співачка.

Маша Данілова

Також Маша ініціювала благодійну колаборацію серед блогерів та зірок. Участь у ній взяли: Діана Глостер, KOLA, Даша Євтух, Аліна Ляшук і Тоня Матвієнко.

«Ми довго думали, як привітати діток. Я хотіла подарувати емоції і вирішила зробити те, що вмію найкраще — заспівати їм. Мені дуже приємно, що до моєї ініціативи долучились відомі особистості, які мають мільйонну аудиторію. Разом ми вітаємо кожну дитину України. На нашу долю випало непросте дитинство. Але я вважаю, що кожен заслуговує на посмішку та щастя! І не тільки в День захисту дітей, а й кожного дня», — додає молода артистка.

Відео виступу Маші Данілової у Санремо:

У цьому місяці Маша готує перший сольний трек, на який планує знімати відеокліп:

«Наразі я вся сконцентрована на підготовці до релізу. Готую свою авторську пісню про наше сьогодення, про те, як ми вчимось жити в нових реаліях, але все одно не звикаємо до війни. Це буде крик душі, це буде чесно, по-справжньому та, звичайно ж, про Україну. Презентувати пісню я буду на одному з благодійних концертів на підтримку наших ЗСУ. Герої сучасності, завдяки яким мільйони українців можуть спокійно спати у своїх домівках. А також у моїх планах святкувати перемогу вже цього року».

Маша Данілова

Алан Бадоєв
Предыдущий материал

Алан Бадоєв знімає документальний фільм про війну

Ірина Білик
Следующий материал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Новости партнеров