Мер Борисполя розповів про допомогу від Лободи: «Після цього вважаю її справжньою українкою»

Светлана Лобода
Мер Борисполя Володимир Борисенко розповів у прямому ефірі в Facebook про допомогу Світлани Лободи, яку співачка надала минулого тижня.

Світлана Лобода передала автомобіль у користування територіальній обороні, а також сплатила за покупку важливого обладнання для захисту військових у місті на суму понад 1,5 мільйона гривень. Про це мер Борисполя розповів у соцмережах.

«Є цікаві особистості, які мене здивували, можна навіть сказати шокували. Зі мною на зв’язок вийшла Світлана Лобода. По-різному можемо до неї відноситись, але ця дівчинка, після цього я вважаю її справжньою українкою, передала для нас в тероборону автомобіль, бусік, який ми будемо використовувати. Та оплатила рахунок більш ніж на 1,5 мільйона гривень для покупки бронежилетів і турнікетів», — поділився Володимир та подякував Світлані у відео.

Раніше у ЗМІ була інформація щодо присутності Світлани Лободи в «чорному списку», але наразі LOBODA було вилучено з сайта theylovewar.com. Петро Заставний, який створив платформу, прокоментував ситуацію Новому каналу«Деякі з опублікованих признали свою помилку, визначилися з власною позицією та почали говорити правду про напад росії на Україну. Кілька персон з чорного списку прибрали. Наприклад, LOBODA, яка з перших днів війни почала не тільки говорити про війну у соцмережах, а й активно вести волонтерську діяльність в підтримку українців».

Читайте также

Як протидіяти російській пропаганді та розпізнавати фейки

Як протидіяти російській пропаганді та розпізнавати фейки

Артисти, інфлюенсери і політики, які підтримують путіна: створено сайт з переліком імен

Артисти, інфлюенсери і політики, які підтримують путіна: створено сайт з переліком імен

Як нам стало відомо, співачка підтримує українські фонди та волонтерські організації, зокрема, перерахувала у фонд Маші Єфросініної 1,5 млн грн. Світлана проводить адресну допомогу таким містам, як Бориспіль та Ірпінь.

Лобода передала своє авто у використання волонтерським службам, а також перерахувала на допомогу ЗСУ 1,5 млн грн.

Також автомобіль Світлани був переданий актору Олексію Суворцеву для порятунку покинутих домашніх тварин з міста Ірпінь.

У Латвії, де зараз знаходиться LOBODA, вона допомогла вже більше сотні сім'ям виїхати з гарячих точок України. Співачка та її команда займаються волонтерською діяльністю, перерахувавши у місцевий фонд допомоги українським сім’ям і дітям 5 тисяч євро, а також зібравши вантажівку для центру біженців, необхідних речей.

Читайте также

Інстаграм-аккаунт LOBODA заблоковано в Україні: що каже співачка

Інстаграм-аккаунт LOBODA заблоковано в Україні: що каже співачка

«Мої рідні досі під Києвом»: Лобода вперше відкрито заговорила про війну росії проти України

«Мої рідні досі під Києвом»: Лобода вперше відкрито заговорила про війну росії проти України

Фото: соцмережі

Камалія
Предыдущий материал

Камалія розповіла, де зараз знаходиться її родина. Кому залишила свій розкішний маєток у Києві?

Влад Дарвін
Следующий материал

Влад Дарвін піснею оголосив збір коштів на 1000 бронежилетів для українських військових

Новости партнеров