Нові оригінальні LOL Surprise OMG – багатий вибір ляльок

LOL Surprise OMG
Ляльки Лол набули небувалого успіху у дівчаток 3-7 років. Іграшки-сюрпризи – чудове рішення для подарунка дитині. Вироби набирають популярності швидкими темпами та вже стали колекційними іграшками.

Випуск Лол розпочався у 2016 році, і спершу всі ляльки були маленькими. У 2019 році компанія-виробник MGA Entertainment презентувала нову серію OMG. Це моделі великого розміру 23-27 см, тому грати із ними ще цікавіше. У нову лінійку увійшли 4 фешн-ляльки (Lady Diva, Royal Bee, Swag Doll та Neonlicious) та по 20 аксесуарів. Новинки одразу привернули увагу багатьох дівчаток. Сьогодні можна купити великі іграшки у широкому асортименті.

Переваги нових моделей

На відміну від міні-лялечок, "старші сестри" Лол не містять сюрпризу, але від цього іграшки не стали менш привабливими. Великі фігурки не потрібно розгортати, і дитина знає заздалегідь, які Fashion Dolls будуть у наборі. Також одразу відомий список аксесуарів Лол ОМГ – одяг, взуття, прикраси, модні сумки та інші цікаві атрибути.

Оскільки розмір ляльок значно більший (23, 25, 27 см), вони подобаються дівчатам різного віку. Переваги нових фешн-моделей:

  • добре промальовані лиця;
  • якісне упакування набору;
  • персонажі із індивідуальним стилем;
  • більше точок артикуляції;
  • наявність підставки для фіксації пози;
  • ляльковий гардероб із модного одягу;
  • волосся, ретельно вшите в голову;
  • повноцінні Fashion Dolls.

Дівчатка можуть розчісувати ляльок та робити їм зачіски. У іграшок добре згинаються лікті, коліна, плечі, голова, кисті, стопи та стегна. Тому є можливість фіксувати Лол у різних положеннях. Кожна модель має свій індивідуальний характер і стиль. Оскільки дитина одразу знає, який персонаж у наборі, можна збирати унікальні колекції старших ляльок Лол. Всі вони мають молодших сестер, братів, вихованців та відносяться до сім'ї LOL Surprise.

ТОП-набори великих Лол

Лінійка ляльок постійно поповнюється новими серіями. Кожен набір унікальний і дарує дівчинкам справжню радість. Батьки можуть вибрати дочки улюблену героїню залежно від уподобань та віку дитини. Найбільш популярні Fashion Dolls:

  • Dance Віртуаль. Лялька розміром 25 см світиться у променях ультрафіолету, рухається у танцювальних рухах. Набір входить 15 сюрпризів.
  • LOL Surprise OMG S5 Леді Місяць. Коробку гардероб можна облаштувати вішалками для одягу, в комплект входить 20 аксесуарів.
  • Movie Magic Леді Галактика. Красивий футуристичний персонаж. У наборі 2 образи, ігрове поле з кінозалу та декорацій, 3D-окуляри та інші аксесуари.

Великою популярністю користуються моделі Dance Леді-Крутишка, Dance Міс Роял, Movie Magic Зірочка та інші моделі. Купити оригінальну ляльку Лол ОМГ можна в інтернет-магазині «Будинок Іграшок».

Рианна и A$AP Rocky
Предыдущий материал

Официально! Рианна беременна от рэпера A$AP Rocky

Apple
Следующий материал

Корпорація Apple подала до суду на українського режисера

Новости партнеров