Саундтрек до Нового року 2022: Джамала презентувала всій перший святковий трек

Джамала
«Новий рік з тобою» — перший святковий трек JAMALA. Це легка музика у поєднанні з іронічним текстом.

Ритмічна історія про дива, на які всі ми чекаємо під ялинкою, пальмою або ж деінде. Це святковий муд з присмаком улюблених дрінків, сяйвом метафану та блиском пайеток. Це найкращі канікули, які почнуться вже за два тижні, та саундтрек до Нового року 2022. 

Джамала

«Це моя перша авторська новорічна пісня, натхненна святковим настроєм та самоіронією. Насправді в будь-якій незрозумілій ситуації сміх над собою — суперсила і надздібність! От, наприклад, коли кажеш чоловікові: «Мені нічого не потрібно, в мене все є, адже ти в мене найкращий… Але маленький подаруночок не завадив би». Або плануєш з Нового року розпочати нове життя. Ні — солодкому, щоденним чітмілам, так — спорту та ЗОЖу. Але, звісно, поки не з‘їси відро олів‘є — це життя не почнеш! Знайомо?

Мені хотілось додати в цей Новий рік трохи іронії. А ще нагадати, що всі наші бажання, всі цілі здійсненні! Але ми маємо їх не просто собі загадати з завтрашнього дня, з понеділка, з Нового року. А засинати і прокидатися з ними, йти до мети. Жити з відчуттям мрії. Знати, що все вже відбувається. Я бажаю всім-всім в Новому році не чекати на дива, а вже творити їх. Просто зараз», — розповідає про прем’єру Джамала.

Читайте также

Звезда с обложки Viva! Джамала — об отношениях с мужем и планах родить третьего ребенка

Звезда с обложки Viva! Джамала — об отношениях с мужем и планах родить третьего ребенка

Джамала, Фагот, Наталья Холоденко: звезды с детьми на премьере шоу «Кибер Санта. Другое измерение»

Джамала, Фагот, Наталья Холоденко: звезды с детьми на премьере шоу «Кибер Санта. Другое измерение»

Крім того, Джамала анонсувала ще один подарунок до Різдва та Нового року — прем’єру відео на пісню «Новий рік з тобою», яка відбудеться вже на наступному тижні. В головних ролях ми побачимо учасників нещодавного сезону шоу «Танців з зірками», в якому брала участь JAMALA. 

Нагадаємо, що нещодавно співачка, сонграйтерка, переможниця Євробачення-2016 презентувала новий maxi single та відео на пісню #ПОТАЙКИ.

Джамала

Фото: прес-служба

инфлюенсеры
Предыдущий материал

Саша Чистова, Богдан Шелудяк, Жан Грицфельдт: инфлюенсеры снялись в новом видео ТО-МÁ

Анна Добриднєва
Следующий материал

Реальне кохання по-українськи: Анна Добриднєва написала саундтрек до фільму «Справжній Санта»

Новости партнеров