7 найкращих гаджетів «Чорної п'ятниці»: що варто купити для себе та сім'ї в період знижок

Чорна п'ятниця
Ми вже знаємо з вами, що осінь – пора хороших серіалів, гарячих пряних напоїв та інших затишних приємностей, але не варто забувати, що це ще час шопінгу!

Окрім традиційних сезонних розпродажів, саме восени випадає Black Friday – час грандіозних знижок, коли люди у прямому розумінні влаштовують полювання за товарами. Для України Чорна п'ятниця – зовсім нове явище, яке, як і Хелловін, прийшло до нас з Америки та відзначається приблизно в той же період.

Але з кожним роком традиція Black Friday в Україні приживається все більше. Багато магазинів і брендів у цей період дійсно ставлять максимальні знижки, щоб залучити найбільшу кількість покупців. Можна застати знижки від 30%-50% до 90%.

Ми підготували для вас список найкращих пропозицій, на які варто звернути увагу у Black Friday та придбати зі знижками. Отже, тримаємо курс на...

Робот-пилосос

Якщо ви не дуже любите прибирати та з повагою ставитеся до сучасних технологій, найкращою покупкою для вас стане робот-пилосос. Тим паче, що у Чорну п'ятницю у вас є можливість придбати топову техніку зі знижками. Легкий і потужний бездротовий пилосос робить процес прибирання в рази простіше. Є моделі, які справляються з сухим та вологим прибиранням. Обирайте, орієнтуючись необхідні функції. Якщо у вас такого гаджета ще немає, подаруйте його самі собі.

Смартфон

Чорна п’ятниця – один з найбільш слушних моментів, щоб порадувати себе новеньким смартфоном. Вибір хорошого телефона – завдання не з простих: тут роль грає поєднання ціни та якості. Ідеальним варіантом стануть яскраві, стильні та дуже добре укомплектовані смартфони від фінського виробника – Nokia G10, G20 і Nokia С30, до речі, на останню модель, діє спеціальна пропозиція до Чорної п'ятниці – до кінця листопада С30 можна придбати за 2999 грн. (3399 грн ).

До переваг смартфонів Nokia G10, G20 і Nokia С30 можна віднести:

  • хорошу автономність: Nokia G10, G20 оснащені потужною батареєю (5050 мАг), Nokia C30 має найбільш ємний акумулятор (6000 мАг) з-поміж усієї лінійки смартфонів Nokia, що дозволяє цим трьом моделям працювати до 3-х днів на 1-му заряді. Тривалий заряд пристроїв допоможе завжди залишатися на зв’язку з колегами та сім’єю.

Nokia G10

  • тривалий цикл оновлень: Nokia G10, G20 працюють на базі найновішої версії Android 11, та вже згодом отримають оновлення до Android 12, і протягом 2-х років регулярно оновлюватимуться до наступних версій операційної системи. Nokia C30 теж працює на базі чистого Android 11, але у версії Go (полегшена версія, оптимізована під базові телефони). Чистий Android означає, що ви отримуєте пристрій із мінімальною кількістю попередньо встановлених програм, що суттєво заощаджує пам'ять. Ви самі вирішуєте, які додатки вам потрібні.

Nokia G20

  • міцність та надійна безпека даних: Розблокувати смартфони G10, G20, C30 можливо за допомогою сканера відбитків пальців і функції розпізнавання обличчя, тому отримати доступ до телефона зможете лише ви. Більш того, протягом 3-х років користувачі Nokia G10, G20, і протягом 2-х років користувачі Nokia C30 будуть регулярно отримувати апдейти системи безпеки. Ці моделі мають міцний корпус і лаконічний, стильний дизайн.

Nokia С30

  • яскравий та великий екран: Nokia G10, G20 оснащені екраном 6.5’’ HD+, екран Nokia C30 ще більший – 6.82’’ HD+,  завдяки великому розміру дисплея та чіткій картинці вам буде дуже зручно виконувати необхідні завдання навіть у дорозі, а інтегрована технологія посилення яскравості дозволяє легко читати та дивитися відео при будь-яких умовах освітлення. У парі з надпотужною батареєю ви отримуєте ще більше годин для ваших розваг без турбот про підзарядку.

  • якість камери: Nokia G10, C30 мають прогресивні камери з багатьма режимами зйомки (макро, портретний, нічний), а ось  квадрокамера Nokia G20  на 48 МП з макро- і широкоформатною лінзою та AI-режимами для обробки зображень точно сподобається поціновувачам професійних фото, адже це справжня портативна креативна студія на долоні. Вона дозволяє робити чіткі світлини, захопливі панорами та детальні знімки поблизу. А ось технологія просторового звуку OZO Audio посилить враження від знятих відеороликів: від сімейних посиденьок до святкових вечірок.

  • безконтактні оплати з NFC: Nokia G20 оснащений технологією NFC – це сучасна можливість не носити з собою картки або готівку для того, щоб зробити покупки/розрахуватися за посиденьки в ресторанах, тощо).

Нагадуємо, що до 30 листопада ви можете придбати смартфон Nokia C30 за акційною ціною 2999 грн. Акція діє  в магазинах Rozetka, Allo, Comfy, Eldorado, TTT, Vodafone та Brain .

Ціна на моделі Nokia G10 і Nokia G20 не менш приємна – 3 599 грн та 4 499 грн, відповідно.

Безпровідні навушники

Можна ставитися до прослуховування музики по-різному, але так чи інакше ми проводимо досить багато часу в навушниках: дивимося кіно та серіали, щоб не заважати оточуючим, а також слухаємо подкасти, проходимо дистанційне навчання або телефонуємо колегам у зумі.

Тому чудовим доповненням до будь-якого смартфона стануть стильні навушники Nokia Go Earbuds+, адже вони сумісні зі всіма ОС та пристроями, що підтримують Bluetooth. Час автономної роботи цих навушників становить близько 26 годин відтворення із кейсом для підзарядки. На одному заряді вони працюють до 6,5 годин у режимі безперервного відтворення (прослуховування  треків, розмови по телефону).

Візитна картка Nokia Go Earbuds+ – глибокі баси та чіткий, потужний звук. Також ці навушники мають захист від води та поту класу IPX4, тому їх зручно буде брати з собою до спортзалу, на тренування, слухати музику або розмовляти по телефону у будь-яку погоду.

Керувати пристроєм досить легко – за допомогою сенсорних панелей. Для підзарядки варто використовувати портативний зарядний футляр, а для зарядки футляра – кабель USB/USB Type-C. У комплекті також є силіконові насадки трьох розмірів, вони дозволять підлаштувати гаджет під особливості ваших вух. 

Ціна на навушники Nokia Go Earbuds+ дуже приємна – 999 грн.

Важливо! До Чорної п'ятниці на Nokia Go Earbuds+ діє спеціальна ціна – 899 грн. Акція триватиме до 28 листопада в магазинах Rozetka, Vodafone, та до 29 листопада у Фокстрот.

Очищувач повітря

Молоді батьки у Чорну п'ятницю можуть підібрати для своєї сім'ї кліматичну техніку, яка допоможе створити у квартирі безпечну для дитини атмосферу. Наприклад, очищувач повітря – сучасний пристрій з іонізацією повітря, який здатний видалити до 98% забруднювальних речовин, пилу, а також очистити повітря від бактерій та вірусів. Також цей гаджет – відмінна знахідка для тих, хто живе в екологічно несприятливій зоні або страждає на алергію.

Мультиварка-скороварка

Щоб їсти корисну і здорову їжу, важлива не тільки якість самих продуктів, а і їх правильне приготування. Тут вам на допомогу прийде мультиварка-скороварка. Мало того, що завдяки їй страви будуть максимально корисними, так ще й під час їхнього приготування не потрібно над ними постійно стояти та помішувати. У Чорну п'ятницю це буде зовсім приємна покупка.

Шолом віртуальної реальності

Ваша дитина – геймер? А вона бачила колись повнорозмірних зомбі? Ні? Шолом віртуальної реальності може це виправити. Це одна з найкращих гарнітур, зроблена за принципом «все в одному», для якої не завжди обов'язково підключатися до комп'ютера: ігри можна завантажити прямо в шолом.

Ваша дитина точно буде задоволена таким подарунком на День святого Миколая чи Новий рік. У Чорну п'ятницю такий презент можна вибрати, навіть якщо бюджет, запланований на подарунки, дуже невеликий.

Електронна книга

Про наших батьків із впевненістю можна сказати кілька речей. Перше, вони люблять читати, а друге – консервативні та, як і раніше, купують паперові книги, витрачаючи на них чимало грошей. Саме тому якісна електронна книга – ідеальний варіант того, чим можна порадувати маму чи тата.

Завдяки знижкам у Чорну п'ятницю на подібні гаджети ти зможеш заощадити не лише гроші, а й час, і навіть зір своїх батьків – розміри шрифтів у таких електронних книгах можна регулювати під будь-які очі.

Фото: прес-служба, Depositphotos

Ирина Федишин
Предыдущий материал

Муж балует! Ирина Федишин назвала самый дорогой подарок супруга

Макс Барских
Следующий материал

Ода одиночеству и страсти: грязные танцы Макса Барских в новом клипе Tequila Sunrise

Новости партнеров