Ексклюзив Viva! Wellboy — відверта розмова про життя до й після «Гусей»

Wellboy
Із села — на обкладинку зіркового глянцю. Viva! знайомить читачів зі співаком Антоном Вельбоєм.

Артист, який попри свій вік подолав великий шлях: від спроб заробити, граючи на укулеле в метро, до перших місць у музичних чартах із треком «Гуси». І поки вся країна підспівує «і ми йдемо на різні туси...», сам музикант зізнається, що пісня йому вже трохи набридла. Wellboy розповів нам про співпрацю з одіозним продюсером Юрієм Бардашем, про новий трек і бажання одружитись.

Новий випуск журналу Viva! з Wellboy вже у продажу.

Wellboy

Цитати Wellboy з журналу Viva! Редакція зберігає мову героя інтерв’ю.

  1. Я з батьківщини великого письменника Остапа Вишні, який писав усмішки. І за це я люблю своє село. Я туди повертаюсь завжди з радістю, це моє місце сили.
  2. В місті кожен день для тебе випробування і виклик.
  3. Юра Бардаш – самий крутий український продюсер. І хто со мной поспорить, получить люлєй і от мене, і от Юрія Бардаша.
  4. Але не скажу, що я любитель цієї всієї движухи. Мені легше виступити й поїхати до друзів моїх старих, які знали мене у вузьких кругах, чим кічитись з ось цим естеблішментом нашим українським.
  5. Якщо подумати: андеграунд я чи попса, культура чи мейнстрим, то можна просто зламати собі голову на дві частини і втратити себе. Але більше я все ж таки про культуру. Я поки не дуже начитаний та освічений, але мені ще 21 рік.
  6. Діти в селі більш вільні. У них одразу з'являється багато простору. Село взагалі маленьке, але через дитячі очі воно велике. Коли ти малий, все село твоє. А в місті, наприклад, в твоєму розпорядженні двір, торговий центр, де ти ходиш з батьками, і все. В селі діти стають рано самостійними. Не уявляю, що б з мене було, якби я виріс в місті.
  7. Звісно, моє життя змінилось, але не сильно. Так співпало, що я закінчив університет і думав, яка в мене буде робота. І ось я її знайшов. Така в мене робота тепер: співати, веселитись, танцювати і давати інтерв'ю. Класна роботьонка після університету.

Повну версію читайте в журналі Viva!

Інтерв’ю: Анастасія Приходько / @anastasiyaprihodko_

Креативний директор: Мирослава Коваленко / @slaviast

Фото: Владислав Томік / @tomiichek

Стиль: Валерія Башинська / @valerie_bashhh, Мирослава Коваленко / @slaviast

Візаж: Альбіна Огризкова / @ bynya.stylist

Лінійний продюсер: Надія Ткаченко

Координування: Марта Останкова / @ostankova_marta

Продюсування: Іванна Слабошпицька / @ivannaslaboshpitskaya

Доктор Комаровский
Предыдущий материал

Доктор Комаровский объяснил, как отличить коронавирус от ОРВИ

Сергей Тигипко и Алла Зиневич
Следующий материал

Красавица-жена Сергея Тигипко Алла Зиневич: «Уверенности мне придают мои муж и сыновья»

Новости партнеров