«Ти можеш!» Як «BADOEV ID» перетворили рекламу на мотивацію

Альфа-Банк BADOEV ID
1 жовтня креативна агенція Badoev ID успішно запустила комунікаційну кампанію для Альфа-Банку.

Нова філософія Альфи «ТИ — МОЖЕШ!» знайшла свій відгук в ідеях Алана Бадоєва — короткометражний фільм, фотопроєкт Стефана Лісовського, масштабні соціальні акції — низка спецпроєктів, втілених завдяки особливій колаборації.

ТИ — МОЖЕШ! 

Кіноісторія, яка стала головним меседжем Альфа-Банку. Автором і закадровим голосом стрічки став Алан Бадоєв, а Євген Філатов — написав музику. Крізь призму кіноплівки режисер надихає відчути себе та життя навколо. Герої стрічки — мрійливі українці, які шукають власний шлях у ранковому ритмі міста: одні зустрічають початок дня в обіймах коханих, інші — мчать на скейті крізь залиті сонцем вулиці, назустріч новому. Саме в такому ритмі може народитися головна мотивація життя. 

Портрети нової України. Ще одним зарядом натхнення став фотопроєкт Стефана Лісовського. Український фотограф відзняв серію портретів, що підносить індивідуальність як фактор самореалізації. Сучасний світ та Альфа — дарують можливість бути собою та обирати власну долю.

Індекс щастя. І це тільки початок масштабного фотопроєкту. З метою підвищення національного “індексу щастя” банк запустив флешмоб “Подаруй усмішку”. 1 жовтня стартувала перша трансляція — вже сьогодні тисячі облич усміхаються до перехожих з величезних LED-екранів Києва, Харкова, Дніпра та Одеси. Щоб взяти участь у флешмобі, достатньо зробити усміхнене селфі та завантажити у застосунок банку Sense SuperApp.

День можливостей. Новий рекорд в історії Київського метро: цього ж дня банк подарував містянам 1 мільйон безкоштовних квитків! Вагони метро приміряли на себе білий колір і новий лозунг Альфи “ТИ — МОЖЕШ!”. Безкоштовні QR-квитки видавали у касах на всіх станціях київського метро. Акція діяла упродовж усього дня і для багатьох стала поштовхом для нових звершень. Це маленький крок на шляху до великого початку — Альфа вірить, що надихнув 1 мільйон українців на віру в те, що все можливо.

Крута колаборація двох сильних компаній надихає повірити у власні можливості, у завтрашній день, у те, що все вийде.

Андрей Хветкевич и Холостячка Злата Огневич
Предыдущий материал

Участник шоу «Холостячка-2» Андрей Хветкевич рассказал о химии между ним и Златой Огневич

Александр Педан
Следующий материал

Александр Педан рассказал, что делать, если брак трещит по швам

Новости партнеров