Після глибокої депресії, смерті батька і хвороби матері: співачка Sonya Kay повернулась на сцену

Sonya Kay
Sonya Kay після смерті батька переслуховує його аудіоповідомлення, щоб відчувати його поруч.

Тривалий час із медійного простору зникла співачка Sonya Kay, племінниця Софії Ротару. Які підводні камені стояли на її шляху та через що довелось пройти співачці — читайте в нашому матеріалі.

«Це було страшно, і мені досі не віриться, що його вже немає. Так само хочеться йому подзвонити, поговорити, посміятись та міцно обійняти. Я переслуховою його голосові повідомлення, перечитую смс, ніби здається, що він поруч, що він тут, і мені стає легше. Для мене він був найкращим батьком, а для моєї мами — найкращим чоловіком. Для мене їхні стосунки були прикладом, якою має бути сім’я», — розповідає Sonya.

Півтора року співачка рідко з’являлась в Instagram і не показувала усіх емоцій. Окрім важкої втрати батька, співачку охопила глибока депресія та звістка про захворювання матері на коронавірус.

«Лікарі сказали, що стан важкий, і нам треба сподіватись на чудо, що шанси 50 на 50. Коли я дізналась про це, ридала дуже довго, але розуміла, що маю бути сильною для мами і не показувати їй свої справжні емоції. На той момент, коли ми дізналися, що мама захворіла на коронавірус, у мого чоловіка був день народження, ми були в Херсоні і одразу вирішили поїхати в Чернівці. Почали шукати ліки, які було дуже важко знайти, передавали їжу в лікарню і робили все для того, щоб мама ні за що не переживала і мала позитивний настрій», — згадує Sonya. На щастя, мама артистки одужала і вже почувається добре. 

Читайте также

Sonya Kay вышла замуж: Viva.ua знакомит с мужем певицы

Sonya Kay вышла замуж: Viva.ua знакомит с мужем певицы

Племянница Софии Ротару Sonya Kay призналась, что ей на свадьбу подарила артистка

Племянница Софии Ротару Sonya Kay призналась, что ей на свадьбу подарила артистка

Співачка не звикла скаржитись на публіку, але зараз не приховує переживання. «Батько був моїм головним шанувальником. Через біль я взяла себе в руки і присвятила 4 місяці роботи у студії над новими треками з командою. Ми підготували міні-альбом з дуже крутими треками, які, сподіваюсь, зроблять вибух в музичному просторі», — каже артистка.

Нагадаємо, рік тому Sonya Kay вийшла заміж за чоловіка, якого довго приховувала. 

Sonya Kay

Фото: прес-служба

The Hardkiss
Предыдущий материал

Малышка на драйве: новый секси-образ Юлии Саниной в свежем клипе The Hardkiss

Снежана Бабкина и Сергей Бабкин
Следующий материал

Невероятно красиво: обнаженное фото Снежаны Бабкиной взорвало Инстаграм

Новости партнеров