Наша гордість: українські спортмени на Площі Зірок біля ТРЦ Гуллівер

Площа Зірок
Ми продовжуємо відзначати видатних особистостей в сфері спорта. Вважаємо, що це не менш важлива сфера життя, ніж культурна та музична спадщина.

Спорт розвиває особистість, силу волі, цілеспрямованість, впевненість у собі. Спортсмени віддають все життя своєму захопленню і отримують неймовірні результати. Пишаємось, що можемо ділитись з вами життєвими кредо видатних спортсменок, яскраві зірки яких засяяли на початку серпня на Площі Зірок поруч з ТРЦ Гуллівер.

Ми мали честь спілкуватись з:

  • Вітою Семеренко — українською біатлоністкою, заслуженим майстром спорту України, членкинею національної збірної команди України.

— Віто, що допомогло вам досягти тієї вершини, де ви є зараз, які життєві кредо?

Знаєте, залишу при собі. Перш за все хочу подякувати Володимиру Михайловичу, президенту Федерації, за розуміння, підтримку та постійну віру в нас. Нашому тренеру, Шамраю Ігорю Григоровичу — це людина, яка підтримувала нас і в тяжкі, і хороші часи.

— Що порадите спортсменам які, дивлячись на вас,  хочуть досягти успіхів?

В першу чергу хочу побажати міцного здоров’я, якщо ви вже на шляху спортивного життя та маєте ціль — ідіть до неї, не бійтесь. Мрії збуваються.

  • Валентиною Семеренко — українською біатлоністкою, заслуженим майстером спорту України, членкінею національної збірної команди України з біатлону.

— Поділіться, будь ласка, що вас підтримувало на вашому шляху?

Спорт і відданість йому на 100%. Лише так можна досягти високих результатів.

— Що порадите молодим спортсменам? Тим хто сумнівається?

Хочу порадити не сумніватись і вірити у себе, прислухатись до свого внутрішнього Я. Завжди займайтесь спортом, це й для здоров’я корисно. Якщо почали вже свою роботу то значить ідіть до кінця.

  • Стеллою Захаровою — українською гімнасткою, олімпійською чемпіонкою в складі збірної СРСР зі спортивної гімнастики.

— Стелло, які ваші життєві кредо, що вели вас на шляху до мрії?

Мій життєвий принцип — завжди іти вперед та мати свою думку. Тому що коли ти починаєш "тримати штани" тим людям, які можуть тобі щось принести та дати, це я вважаю ти втратив себе, не маєш свого статусу. Тому коли ти можеш висловити свою думку, тоді ти будеш мати статус.

— Що порадите спортсменам, які, дивлячись на вас, хочуть досягти успіху?

Хочу побажати нашій молоді бути більш цілеспрямованими в житті, щоб вони досягали мети, до якої ідуть, і ні в якому разі не зупинялись на половині шляху. Це дуже важливо, бо тільки тоді вони зможуть показати себе і досягти цілі, які поставили собі.

Нам було неймовірно цінно почути думки та познайомитись із життєвими принципами наших зіркових спортсменок. Дякуємо їм за щирість, відвертість та приклад. Сподіваємось, що наші читачі так само захопляться ними та надихнуться для змін у власному житті і шляху до мети.

Твій день
Предыдущий материал

«У вас лимоны подписчиков, а у нас настоящие»: батл между телезвездами и блогерами

Владимир Остапчук
Следующий материал

Владимир Остапчук признался, как его изменила вторая жена

Новости партнеров