Оце так сюрприз: Mountain Breeze увірвалися на чуже весілля

Mountain Breeze
Музиканти зробили сюрприз молодятам на 6-ти розписах одночасно.

Гурт Mountain Breeze, який нещодавно презентував кліп і пісню "Утону", вирішив зробити несподіваний сюрприз прихильникам, увірвавшись до них на весілля і заспівавши наживо. Дія відбувалася в документ-сервісі "Готово!”, де молодята реєстрували нові сім'ї. Музиканти наживо заспівали їхню улюблену пісню, дарували квіти і поздоровляли зі створенням сім'ї.

"Після релізу пісні "Утону" ми почали отримувати від наших підписників величезну кількість відео в стилі Love Story. Ми були впевнені, якщо ця пісня звучатиме на весіллях, це ще сильніше підкреслить атмосферу любові і щастя. Так і сталося, ми зробили сюрприз для багатьох пар, вони танцювали, хтось навіть танцював нам повноцінний вальс, вони тонули в очах і обіймах один одного, а ми стали причетними до такого важливого дня для молодят. Це новий досвід для нас, який дуже надихнув продовжувати творити те, що надихає любити"! - поділився фронтмен Mountain Breeze Олександр Біляк.

Mountain Breeze

Mountain Breeze

Mountain Breeze

Спільно з креативною групою Divergent артисти підготували музичний номер і романтичну відеорозповідь про те, як все відбувалося, про атмосферу і підготовку.

Нагадаємо, що нещодавно Mountain Breeze презентували нову музичну відеороботу на пісню “Утону", яка до дати прем'єри встигла зібрати більше мільйона переглядів в tiktok, сотні відео від користувачів із звуком треку, тисячі коментарів. Для того, щоб передати всю палітру почуттів і не втратити щирості в пісні, Mountain Breeze залучили цілий струнний оркестр і записали живий рояль. А сам трек був написаний в батьківському домі на старому фортепіано, на якому Олександр вчився грати в дитинстві і створював свої перші рядки і мелодії.

Співають всі
Предыдущий материал

«Співають всі»: известно, кто станет ведущим нового грандиозного телешоу

Потап
Следующий материал

Портрет Потапа от украинской художницы Саши Чичкан стал обложкой его нового альбома

Новости партнеров