Спробуй казку на смак: лінійка ексклюзивного морозива від «Три Ведмеді» та гурту KAZKA

KAZKA
Спробувати казку на смак може кожен охочий.

Ексклюзивна лінійка «казкового» морозива стала результатом колаборації компанії «Три Ведмеді» та українського гурту KAZKA. Морозиво з ароматом «Фіалка» на паличці, «Голуба малина» у ріжку та зі смаком «Лісові ягоди» у картонному стакані – нові смакові рішення, спеціально розроблені в рамках співпраці.

«Для команди «Три Ведмеді» було вкрай важливо, щоб стилістика нових продуктів повністю відображала креативну концепцію популярного гурту та проєкту Kazka Svit, а морозиво асоціювалося зі справжньою казкою, – розповідає генеральний директор компанії «Три Ведмеді» Андрій Тищенко. – Працюючи над новою лінійкою,  наші спеціалісти надихалися творчістю гурту».

Так, ідея створення морозива з ароматом «Фіалка» виникла завдяки всесвітньо відомому хіту «Плакала». Новинка являє собою мусову основу з фруктовим наповнювачем з ароматом чорниці та глазур'ю ніжно-фіолетового кольору з легким ароматом фіалки, декоровану сублімованою ожиною.

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» з ароматом «Фіалка»

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» з ароматом «Фіалка»

Морозиво «Голуба малина» з’явилося у результаті прагнення поєднати знайоме з казковим і створити новий гастрономічний досвід для споживачів. Верхній шар – основа ніжно-блакитного кольору зі смаком «Голуба малина» з фруктовим наповнювачем з ароматом «Лохина». Всередині ріжка – біла  мусова основа з ароматом ванілі, доповнена наповнювачем з ароматом «Голуба малина».

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» «Голуба малина»

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» «Голуба малина»

«Для мене малина – це смак із дитинства, – ділиться солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька. – Смак, який викликає приємні асоціації з домом, затишком і турботою. Ми додали дрібку нашої KAZKA-магії. Так з’явилася «Голуба малина» – загадкова, незвична, з особливими нотками. Ми дуже задоволені результатом. Смак звучить несподівано, але, повірте, він казковий!»

Третій продукт із лінійки «Три Ведмеді» «KAZKA» – двошарове морозиво зі смаком «Лісові ягоди». Його стилістика продовжує історію прадавнього лісу з елементами магії, яка розкривається у проєктах Kazka Svit. Морозиво містить фруктовий наповнювач в основу якого лягли ягоди, які можна зустріти у казковому лісі: лохина, малина й ожина. 

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» зі смаком «Лісові ягоди»

Морозиво «Три Ведмеді» «КАZКА» зі смаком «Лісові ягоди»

«Як тільки виникла ідея співпраці з компанією «Три Ведмеді», ми одразу зрозуміли: лінійка морозива, створеного в рамках колаборації, буде казковою. До того ж проєкт Kazka Svit задумувався як родинний, тому морозиво з унікальними ароматами добре смакуватимуть як дорослим, так і дітям. Зі свого боку, ми разом із командою привнесли трохи магії та історії у продукт, який люблять переважно усі», — відзначає автор проєкту Kazka Svit Юрій Нікітін.

Спробувати казку на смак може кожен охочий. Лінійка морозива «Три Ведмеді» «KAZKA» вже доступна у торговельних мережах України.

Влад Яма с женой и сыном
Предыдущий материал

«Меня могут обидеть тупые шутки». Влад Яма рассказал, как его разводит 5-летний сын

Потап и Настя Каменских
Следующий материал

В честь годовщины свадьбы: Потап посвятил Насте Каменских свою новую песню

Новости партнеров