Павло Зібров став фермером, а Віктор Павлік – водієм асфальтового котка

Павло Зібров
Зірки взяли участь у фотопроєкті «Якби не шоу-бізнес».

Співак Павло Зібров втілив давню дитячу мрію й став фермером. У садових рукавичках та капелюсі – Народному артисту України до такого образу не звикати, адже упродовж багатьох років він займається городництвом у своєму заміському будинку. Локацією для фотозйомки якраз і стала власна присадибна ділянка виконавця.

«Я народився в селі на Вінничині, де у нашої родини був величезний город та господарство – гуси, кури, свині. Свійських тварин треба було чимось годувати, тому «їжу» для них ми й вирощували на городі. Тож, все дитинство я пробув на землі, й мріяв поєднати з нею і своє подальше життя… Хоч фермером я і не став, але город та садок собі завів. Тепер щодня з величезною любов’ю я піклуюся про кожен клаптик своєї ділянки – і вона віддає мені сторицею. Я люблю землю – землю, на якій народився я й народилися мої діти та онуки!» – поділився враженнями виконавець.

Павло Зібров

Організатори проєкту «Якби не шоу-бізнес» разом із комунальною корпорацією «Київавтодор» втілили дитячу мрію й іншого народного артиста. Віктор Павлік на кілька годин став водієм асфальтового котка й долучився до капітального ремонту вул. Борщагівської. Під наглядом співробітників «Київавтодор» співак  здійснив оновлення магістралі за кермом багатотонної машини для ущільнення покриття.

«Коли мої однолітки у дитинстві хотіли бути пожежниками чи поліцейськими, я хотів постати всупереч загальновідомим професіям і стати водієм асфальтового катка, оскільки це була та й є рідкісна професія. Можливо, малим, я вже підсвідомо десь розумів, що маю зробити все, аби наші вітчизняні дороги ставали кращими! Все життя я мріяв про те, аби самотужки прокласти якісну автомагістраль на маршруті «Кривий Ріг-Миколаїв», та якраз півроку тому це нарешті сталося завдяки професіоналам – я вважаю, що наразі це найкраща дорога в Україні! «Романтика» цієї професії для мене у відповідальності, адже від водія катка залежить фінальний штрих того, як буде вкладений асфальт і як по ньому буде катитися яєчко. Предстваників цієї професії доволі мало, тому від мене їм – величезна повага!».

Ексклюзивними кадрами бекстейджу зйомки фотопроєкту «Якби не шоу-бізнес» поділилися організатори.

Серед учасників фотопроєкту минулих років був Дзідзьо (Михайло Хома). Співак приміряв на себе роль ветеринарного лікаря і з перших секунд потоваришував зі своїм чотирилапим компаньйоном по зйомці. Артист пригадав, що у дитинстві мріяв лікувати «братів наших менших», оскільки хотів продовжити сімейний підряд, адже його тато та дідусь були ветеринарами. Безмежна любов до тварин від них передалася й Михайлові.  

Читайте также

Премия Viva! Awards «Продолжение следует»: победители и звездные гости события

Премия Viva! Awards «Продолжение следует»: победители и звездные гости события

Тестостерон і голі торси: Влад Яма і Тарас Цимбалюк показали, чим би займалися, якби не шоу-бізнес

Тестостерон і голі торси: Влад Яма і Тарас Цимбалюк показали, чим би займалися, якби не шоу-бізнес

Фотопроєкт «Якби не шоу-бізнес» – це соціально-орієнтований месседж до молоді, яка в пошуках себе. У сучасному світі соцмереж дуже розвинута пропаганда розвитку себе як публічної людини. Актори, співаки, блогери, ведучі своєю участю у цьому фотопроєкті демонструють, що є такі професії, які не на слуху у соцмережах і не ведуть за собою мільйони підписників, але вони вкрай важливі для формування майбутнього здорового суспільства. У такому повноцінному суспільстві кожен знаходить себе, своє місце і свою справу – не ту, яка просто «модна», а до якої є хист і лежить душа.

Результатом проєкту у червні планується фотовиставка, де на світлинах зірки постануть в образі професій, про які вони мріяли у дитинстві. На фотовиставку будуть запрошені всі герої проєкту, серед яких Злата Огнєвіч, Влад Яма, Павло Зібров, Віктор Павлік, Тарас Цимбалюк й інші.

Певица Кола
Предыдущий материал

Скандал на «Голосе страны 11»: подопечная Монатика спровоцировала волну критики в интернете

Алина Гросу
Следующий материал

Бывший муж морально убивал: Алина Гросу рассказала, как новый парень спас ее после развода

Новости партнеров