Тоня Матвієнко: «В свої 40 я маю все, про що мріяла»

Тоня Матвієнко
З нагоди ювілею співачка стала головною героїнею журналу Viva! та разом із доньками прикрасила обкладинку видання.

Тоня Матвієнко належить до тих артисток, які не приховують свій вік. Як відомо, початок нового десятиріччя у своїй біографії співачка планувала відсвяткувати на сцені столичного Caribbean Club. Але із-за карантинних обмежень концерт «Мій перший ювілей» довелося перенести з 12 квітня на 27 травня. «Мені часто доводилося святкувати день народження не день у день, тому буду щиро рада привітанням і наприкінці травня», — зазначила Тоня.

Читайте также

«Об этом не говорят вслух»: Тоня Матвиенко затронула тему неверности в браке

«Об этом не говорят вслух»: Тоня Матвиенко затронула тему неверности в браке

Тоня Матвиенко снялась в объятиях другого мужчины и рассказала о ревности в семье

Тоня Матвиенко снялась в объятиях другого мужчины и рассказала о ревности в семье

Для обкладинки популярного глянцю Матвієнко позувала з доньками: п’ятирічною Ніною та 22-річною Уляною. У відвертій розмові з Іванною Слабошпицькою, головною редакторкою журналу Viva!, артистка поділилася своїми спогадами з дитинства, чому майже не покінчила з музикою, за що вдячна Костянтину Меладзе, а також розповіла про своїх доньок. Нижче наводимо найцікавіші цитати з інтерв’ю іменинниці:

  • Була дуже завантаженою дитиною. Могла о 9-й ранку піти, а о 9-й вечора повернутися додому. Заняття по 7–8 годин за фортепіано… Усе, крім цієї каторги, було за щастя (усміхається). А найбільше запам’яталися гастролі в десять років у США з батьками.
  • У 17 років я стала мамою, тому покінчила з музикою і вибрала, як мені здавалося, більш стабільну професію, бо треба було забезпечувати сім’ю. Була й піарницею, і в художній галереї працювала — всюди відчувала, що то не моє. А у 26 прийшла до мами на кухню і сказала: «Досить, хочу бути співачкою», бо це була мрія всього мого життя.
  • На «Голос країни» я прийшла невпевненою людиною, не вірила в себе, у свою творчість, навіть на підборах не вміла ходити (сміється). А віра й підтримка глядачів подарували мені впевненість і стимул розвиватися як співачка надалі. Так само вдячна Кості Меладзе, музичному продюсеру шоу. Коли він сказав на всю Україну, що Тоня та її голос — це діамант, у мене був ступор.
  • Ніна — весела, життєрадісна дівчинка. Копія Арсена. А Уляна дуже принципова, але справедлива, з великим серцем. Дуже працьовита й комунікабельна дівчина. Інколи здається, що вона розумніша за мене (сміється). Вона перспективна. Дуже вірю в неї.
  • Мені зараз 40 і мені кльово. У мене є все, про що я колись мріяла. Так, було важко, не впало нічого з неба. Взаємне кохання, є діти. Любов — велика пригода всього життя.

 

Над обкладинкою номеру Viva! з Тонею Матвієнко працювали: фотограф Ростислав Ріпка, стиліст Ольга Іпатова, візажист та майстер по зачіскам Юлія Васілі.

Тоня Матвієнко показала дочок

Иракли Макацария и его девушка
Предыдущий материал

Влюблены и счастливы: Холостяк Иракли Макацария отметил Пасху с новой девушкой

Дзидзьо и его жена: свадебное фото
Следующий материал

Dzidzio рассказал о разводе и разделе имущества: «Юристы всем занимаются»

Новости партнеров